doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Win: 3x een wijnpakket van de Meilandjes (gesloten)

De familie heeft vastgehouden aan hun absolute favorieten, de Merlot en Chardonnay.
Meilandjes winactie met wijn

Alles wat we kunnen doen om het laatste deel van 2020 zo feestelijk mogelijk te maken, moeten we met beide handen aangrijpen!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Daarom ging de familie Meiland op zoek naar extra feestelijke wijnen. Samen met hun vaste wijnmaker vonden ze twee fantastische Edition Limitées; een tijdelijke toevoeging aan de La famille Meiland collectie. Dat wordt ‘wijnen, wijnen, wijnen’ in stijl tijdens de feestdagen. Beau Monde mag 3x een wijnpakket (een rode wijn en een witte wijn) verloten op de website. Wat gooeeeed!

De familie heeft vastgehouden aan z'n absolute favorieten, de Merlot en Chardonnay. De Merlot is dit keer aangevuld met een beetje Cabernet Sauvignon, wat de wijn iets meer kruidigheid en stevigheid geeft. Daarnaast is de wijn op eikenhout gerijpt om de smaak voller en zachter te maken. De Chardonnay is gemaakt van nog betere druiven en heeft ook op eikenhout gerijpt, waardoor de frisse smaken van citrus en ananas worden aangevuld met een beetje vanille en romigheid.

Win: 3x een wijnpakket van de Meilandjes

Laat je gegevens achter en wie weet win je een fijn wijnpakket van de familie Meiland!

Psst: kun je niet wachten om het smakelijke wijntje zelf te proeven? Je scoort een flesje bij wijnvoordeel.nl

Martien Meiland was in 2007 samen met zijn gezin te zien in het TROS-programma 'Ik vertrek' waar ze samen een bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk begonnen. Het kasteel was een succes, maar nadat de familie na twee jaar heimwee kreeg, verkochten ze het en keerden terug naar Nederland. Toen de familie aankondigde nieuwe emigratieplannen te hebben, kwamen zij in contact met Talpa Network die hen uiteindelijk op de voet ging volgen voor een reality-serie op SBS6: Chateau Meiland. In 2019 won het programma de Gouden Televizier-Ring. Inmiddels heeft de familie het château in Frankrijk verruild voor een boerderij in het Gelderse Hengelo.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws