doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Wil je horen: het eerste (aandoenlijke) fragment uit Harry en Meghan's nieuwe podcast

Meghan: "Oh neeee, hij heeft een podcast-stem."
.
meghan harry

Het lijkt erop dat er in 2021 een hoop spannende Meghan en Harry content onze kant op komt. Slechts een paar maanden geleden werd bekend dat het stel een grote deal heeft gesloten met Netflix en nu hebben ze een meerjarige samenwerking aangekondigd met Spotify.

Via hun splinternieuwe productiebedrijf Archewell Audio, met weer een verwijzing naar baby Archie, gaan Harry en Meghan podcasts maken voor de streamingsdienst. Waar deze podcast precies over gaat, is nog niet bekend, maar het is de bedoeling dat de afleveringen een 'gemeenschap opbouwen door middel van gedeelde ervaringen, verhalen en waarden.'

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Holiday special

Hoewel de eerste complete podcastserie van de Sussex'jes volgend jaar uitkomt, staat er eind december al wel een holiday special op de planning. Daarin kunnen we volgens het persbericht 'verhalen over hoop en medeleven van inspirerende gasten' verwachten.

Aandoenlijk fragment

Ook is er al een klein fragment vrijgegeven die gelijk begint met een schattige exchange tussen het paar. 'Zullen we beginnen?' zegt Harry aarzelend. Waarop hij vervolgt: 'Ladies first?' 'Nee', stelt Meghan. 'Zeg jij het maar, het klinkt zo leuk in jouw accent.' Waarna het stel Archewell Audio voorstelt aan het publiek. Ze leggen uit waarom ze podcasts belangrijk vinden en wat ze willen bereiken met hun eigen serie. Luister het fragment hieronder. En luister hem even helemaal, want het einde is hilarisch.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws