doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Het leed dat ex-royal heet

Harry & Meghan, hoe gaat het eigenlijk met jullie stichting?

Hoe komt het dat we na maanden nog steeds niks van hun o zo veelbelovende stichting horen?
.
Harry en Meghan

Het werd allemaal veelbelovend gepresenteerd naar de buitenwereld, maar we horen nu weinig van Archewell Foundation. What's up Sussex'jes?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Destijds werd het Archewell Foundation ingeluid met "de hertog en hertogin van Sussex werken aan plannen om emotionele steungroepen te leiden, een multi-media educatief imperium te leiden en zelfs een welzijnswebsite te lanceren onder een nieuwe non-profitorganisatie". Ook wilden ze hun eigen liefdadigsheids- en vrijwilligersdiensten opzetten, een eigen website lanceren en wilden ze 'onderwijs- en trainingsmateriaal' kunnen delen via films, podcasts en boeken. Klinkt best een beetje vaag, maar de bereidwilligheid en de ambities van H&M kennende wordt dit vast een succes. Maar hoe komt het dan dat we na maanden nog steeds niks van hun o zo veelbelovende stichting horen?

Voor het antwoord moeten we even een stukje terug. Harry en Meghan hebben plannen om hun eigen erelijst op te zetten waarbij weldoeners worden onderscheiden voor hun bijzondere werk. Een traditie geïnspireerd op het werk van koningin Elizabeth. De hertog en hertogin zijn van plan om Amerikanen te eren die zich inzetten voor een betere wereld. "Het koppel kijkt hierbij vooral naar mensen die zich hard maken voor ’liefdadigheidswerk, onderwijs, wetenschap, literatuur, raciale gelijkheid, gendergelijkheid, milieubeheer, empowerment van jongeren en (geestelijke) gezondheid’, zo blijkt uit documenten die in de VS zijn ingediend. Ook bedrijven en instellingen maken kans op een onderscheiding."

Deze erelijst zou dan in het beheer komen van hun eigen stichting. Máár Harry en Megs hebben nog geen goedkeuring om deze naam te gebruiken. "Het koppel diende het handelsmerk al in maart in, maar de aanvraag werd toen afgewezen omdat hun papieren ’vaag’ en niet ondertekend waren." Na bijna acht maanden diende Team Sussex vorige week de aangepaste aanvraag in. Deze is nu onder behandeling en het is afwachten geblazen voor de Sussex'jes. We zullen het op de voet volgen...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws