doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Wil je weten: dit is blijkbaar hoe je pannenkoeken hoort te bakken

En dat doe je waarschijnlijk dus al je hele leven verkeerd...
pannenkoek

Oliebollen, chocoladeletters en pepernoten zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met december, maarrr pannenkoeken kunnen het hele jaar door. En dat maakt ze nét iets fantastischer dan de rest.

Plus, je kunt ze met van alles combineren. Zoet, hartig, een combinatie... De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar wat als we je vertellen dat ook jij waarschijnlijk al je hele leven verkeerd pannenkoeken bakt? Laat dat maar even bezinken inderdaad.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Dippen met de onderkant

Op een viral video is te zien hoe het wel zou moeten. En dat is op een andere manier dan je verwacht. Pannenkoeken bak je vanaf nu niet meer ín de pan, maar erop. En geloof ons, dat ziet er handiger en makkelijker uit dan het klinkt.

Je dipt simpelweg de onderkant van de pan in je beslag en zet hem ondersteboven op het vuur. Vervolgens schraap je hem er gemakkelijk vanaf en klaar is kees: de perfecte pannenkoek!

Geen goudbruine perfectie, wél makkelijk

Eerlijk is eerlijk: de pannenkoeken zien er niet zo mooi goudbruin gebakken uit zoals in de pan en ze zijn behoorlijk dun. Maar je bent wel snel klaar, hebt geen klontjes in je pannenkoek én je hoeft de boel niet meer uit de pan te schrapen. Dat is toch wel het proberen waard?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws