doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Virginia van Eck is enorm afgevallen en deelt resultaat

Virginia is bijna onherkenbaar! Wat een prachtig resultaat.
.
Transformatie Virginia van Eck

Lof voor Virginia van Eck! Ze onderging een Gastric Bypass Traject, viel vijftig kilo af en deelt nu haar 'nieuwe ik' op haar Instagramaccount.

"Één jaar geleden ging ik een traject in waarin ik enorm zou veranderen..," schrijft Virginia op Instagram. "Nooit verwacht dat het zo veranderd zou zijn want ook op deze dag 1 jaar geleden leerde ik Mandy kennen." Inmiddels kennen de twee elkaar een jaar (Virginia had voorheen een relatie met Peter Jan Rens, maar de twee besloten uit elkaar te gaan) en heeft ze een heuse transformatie ondergaan. Want die vijftig kilo die verdwenen is, ja, dat staat haar goed!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Ze vervolgt: "Ik ben zo blij met de nieuwe ik en mijn hele leven erom heen. Mijn doel is bereikt en nu kan ik met veel energie, gelukkigheid, liefde, blijdschap en een goede gezondheid vooruit kijken naar een mooie toekomst!" Ook meldt ze dan ze van maat 52/54 naar maat 40 is gegaan. Lekker bezig, Virginia!

Rens kreeg in 2013 een relatie met de toen 19-jarige Virginia. Daarvoor had Peter Jan zo'n 40 jaar lang een relatie met zijn ex-vrouw Joke. 'Meneer Kaktus' en Virginia kwamen de afgelopen jaren talloze keren op televisie, onder meer door hun deelname aan Ranking The Stars en Chantal Blijft Slapen. Virginia en Peter Jan kregen in de zeven jaar dat zij een stel vormden, samen twee kindjes: Djelisa en Djanina.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws