doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Droge lippen? Dankzij deze hack niet meer

Droge lippen zijn verleden tijd dankzij deze hack.
.
hack

Schrale, droge lippen is een klacht die veel voorkomt. Zeker in de winter. Als jij er ook last van hebt, weet je hoe vervelend het kan zijn. Zeker als je ook graag lippenstift draagt.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Gelukkig hebben we de ultieme oplossing gevonden, waardoor je met zijdezachte lippen de winter doorkomt. En het is misschien niet gelijk wat je had verwacht, maar trust us.

Tepelcrème

We hebben het over, – ja, je leest het goed – tepelcrème. Tepelcrème is eigenlijk bedoeld voor vrouwen met droge en schrale tepels van het borstvoeden. Grote kans dat je nog nooit hebt nagedacht over het aanschaffen van een tube tepelcrème voor je lippen. Toch kun je dat maar beter wel doen.

Menig beauty kenner prijst deze crème de hemel in, aangezien je door dit product enorm zachte lippen krijgt. De crème maakt je lippen namelijk niet alleen vettig of glossy, maar heeft ook een genezende werking.

Lanoline

De meeste tepelcrèmes bevatten een grote hoeveelheid van het ingrediënt lanoline. Lanoline is een ingrediënt dat wordt gewonnen uit de vacht van een schaap. Tepelcrème heeft geen geur of smaak, dus dat wil zeggen dat de crème ook geen parfum bevat.

De crème is een heuse game changer, aangezien het niet op je lippen blijft liggen, maar er juist intrekt. Hierdoor hoef je de crème niet om het uur opnieuw aan te brengen, maar blijven je lippen wel gehydrateerd. Er zijn verschillende merken te verkrijgen en vaak kost het slechts een paar euro bij de drogisterij.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws