Jennifer Lopez over botox en plastische chirurgie: ‘Zo is mijn gezicht gewoon’

Waar heeft J.Lo haar jeugdige looks aan te danken?

De tijd heeft nauwelijks sporen achter gelaten op het gezicht van de inmiddels 51-jarige Jennifer Lopez. Volgens de zangeres is het allemaal puur natuur: geruchten over botox en fillers wil J.Lo voor eens en voor altijd de kop indrukken.

Botox en plastische chirurgie

Als je naar J.Lo kijkt, zie je exact dezelfde vrouw als dertig jaar geleden. Geen rimpeltje of lijntje te bekennen. Onlangs haalde Jennifer na het promoten van haar nieuwe skincare collectie op Instagram uit naar volgers die beweerden dat ze botox, fillers en facelifts gebruikt om jong te blijven.

De zangeres was hier niet van gediend en reageerde fel. “LOL. Zo is mijn gezicht gewoon. Voor de 500 miljoenste keer: ik gebruik geen botox en ik heb nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je het maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder.” Die zit!

Eerlijk en open

Ook in gesprek met People wil J.Lo benadrukken dat ze nooit zou liegen over dit onderwerp. “Ik heb geen oordeel over mensen die dat doen. Als je botox wilt doen, doe het dan, prima.”

De zangeres vindt het dan ook maar wat vervelend dat mensen commentaar hebben over haar eigen skincare producten. “Ik wil niet dat mensen liegen over me en beweren dat ik dat alleen ontken omdat ik mijn producten wil verkopen. Noem me geen leugenaar, ik hoef namelijk nergens over te liegen. En ik vind het belangrijk dat wij vrouwen elkaar steunen en niet de hele tijd proberen te kleineren.”

Hoe dan ook, Jennifer is nog altijd een prachtvrouw.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws