doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Weird much? De meest ongebruikelijke bruiloften van beroemdheden

Noortje Herlaar over 'de liefde vieren' met Barry Atsma

Staat er na de geboorte van hun tweede dochtertje alweer een volgende stap op de planning?
.
Barry en Noortje

Noortje Herlaar en Barry Atsma verwelkomden vorige week hun tweede kindje samen. Sinds de geboorte van dochtertje Sam zitten de twee acteertalenten op een roze wolk, maar zijn de tortelduifjes ook van plan hun liefde te bezegelen met een huwelijk?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vaak getrouwd

Het lijkt erop dat Noortje zowel privé als op carrièregebied niets te klagen heeft. De actrice heeft een prachtig gezinnetje met Barry opgebouwd en ze is later dit jaar als bruid te zien in de romantische komedie Just Say Yes. Maar is Noortje ook van plan om in real life het jawoord aan haar grote liefde te geven?

Het lijkt erop dat Noortje zich niet snel in een witte jurk zal hijsen om Barry het jawoord te geven tijdens een grote ceremonie. “Ik ben vaak genoeg getrouwd voor de camera”, zegt de actrice in Libelle. Een fonkelende trouwring aan haar vinger mist ze óók niet.

De musicalster ziet het daarentegen wel zitten om de liefde tussen haar en Barry op een andere manier te vieren. “Dat geliefden in het bijzijn van familie en vrienden uitspreken waarvoor ze dankbaar zijn, vind ik wel heel mooi. Ik zie Barry en mij op zo’n manier nog weleens de liefde vieren, in de toekomst.” Dus wie weet...

Dochters Bobbi en Sam

Barry en Noortje maakten vorige week bekend dat ze hun tweede kindje was geboren. “In de stille uurtjes van de vroege ochtend is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren”, schreef Barry op Instagram. “We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer."

Sam is de tweede dochter van Barry en Noortje samen. Het stel werd in november 2018 ouders van Bobbi. Barry heeft ook twee dochters, Zoë en Charley, uit een eerdere relatie.

Noortje en Barry leerden elkaar een paar jaar geleden op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen kennen. Na de opnames van de film sloeg de vonk tussen de twee over. De acteurs zijn nu ruim vijf jaar samen en wie weet ligt er dus nog een romantische ceremonie in het verschiet!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws