Happy Valentine: schenk je Valentijn een heerlijke (én zelfgemaakte) cocktail in!

Mixen, roeren en schenken. Zo maak je je eigen love-cocktails at home.

Wil je het deze Valentijnsdag eens groter aanpakken dan met een glaasje champagne?

Leg je geliefde dan in de watten met een huisgemaakte cocktail. De Kuyper deelt recepten voor de perfecte Valentijn cocktails voor thuis, inclusief instructie video (handig!!). Ga je voor de bitterzoete Blue Lagoon met hints van sinaasappel of de frisse, zoete Strawberry Fizz? Deze cocktails zijn de perfecte start, of afsluiting, van een Valentijnsdag thuis.

Strawberry Fizz

Haal naast de liefde, ook de zomer in huis met de Strawberry Fizz. Deze lichtzoete, frisse, roze kleurende cocktail is de perfecte start. Benieuwd hoe je deze liefdescocktail zelf kunt maken? Bekijk de making-of video hier.

  1. 40 ml De Kuyper Wild Strawberry
  2. 20 ml Three Sixty Vodka
  3. 20 ml limoensap
  4. Lemonade (bijvoorbeeld Sprite of 7UP)
  5. IJsblokjes
  6. Aardbeien ter garnering

Vul een longdrinkglas tot de rand met ijsblokjes. Schenk De Kuyper Wild Strawberry, Three Sixty Vodka en het limoensap één voor één in het glas. Top af met de lemonade. Roer zachtjes en garneer met een aardbei. Cheers!

Blue Lagoon

Haal de inner bartender in jezelf omhoog en mix, roer en schenk de bitterzoete Blue Lagoon in een handomdraai in elkaar. De Blue Lagoon met hints van citrus is een verfrissende cocktail, die er niet alleen cool uitziet maar ook heerlijk smaakt. De making-of video helpt een handje.

  1. 40 ml De Kuyper Blue Curaçao
  2. 20 ml Three Sixty Vodka
  3. 20 ml limoensap
  4. Lemonade (bijvoorbeeld Sprite of 7UP)
  5. IJsblokjes
  6. Sinaasappelschijfje ter garnering

Schenk De Kuyper Blue Curaçao, Three Sixty Vodka en het limoensap één voor één in het glas. Top af met de lemonade. Roer zachtjes en garneer met een schijfje sinaasappel. Voila!

Bron: de Kuyper | Beeld: iStock

Laatste nieuws