doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Prins Harry: 'Ik was bang dat de geschiedenis zich zou herhalen'

Zo draagt Meghan Markle prinses Diana bij zich tijdens het Oprah-interview

In de eerste beelden spotten we een mooi eerbetoon.
Meghan Markle bij Oprah Winfrey

De eerste video's van Meghan Markle's interview met Oprah Winfrey staan online, waarbij ook de outfit van de hertogin van top tot teen in beeld komt. Oplettende kijkers spotten al snel een aandenken aan prinses Diana.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Bij het nu al spraakmakende interview zien we Meghan gehuld in een zwartzijden midi-jurk van Armani met een geborduurde lotus op de rechterzijde. Deze bloem staat symbool voor de wedergeboorte – een passende betekenis nu de hertogin haar royal leven volledig achter zich heeft gelaten.

Naast de jurk springt ook een van Meghans sieraden in het oog. De duchess draagt namelijk een diamanten armband die van haar schoonmoeder, prinses Diana, is geweest. Op die manier brengen Harry en Meghan haar met zich mee tijdens hun 'historische' interview.

Ook in het gesprek zelf zal Lady Di ter sprake komen, zo weten we uit een korte teaser van het interview.

"Mijn grootste zorg was dat de geschiedenis zich zou herhalen", horen we prins Harry zeggen. "Ik ben erg opgelucht en blij om hier te zitten met mijn vrouw aan mijn zijde. Want ik kan me niet voorstellen hoe het voor haar moet zijn geweest om dit proces helemaal alleen door te maken, al die jaren geleden. Voor ons is het ongelooflijk moeilijk geweest, maar we hebben elkaar tenminste nog."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws