doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Gespot: zwangere hertogin Meghan in beeld!

Alle ogen op Meghan: hint ze hiermee op het geslacht van de baby?

De hertogin van Sussex droeg een opvallend sieraad tijdens haar eerste openbare verschijning na de zwangerschapsaankondiging.
Meghan Markle

Afgelopen week verscheen Meghan Markle voor het eerst in het openbaar sinds haar zwangerschapsaankondiging. Voor fans van de Sussex'jes de uitgelezen kans om naar aanwijzingen over de toekomstige baby te speuren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vanaf de bank

De hertog en hertogin verschenen vanaf de bank in hun huis in Santa Barbara, Californië, om te praten over Archewell Audio, het productiebedrijf dat ze eind vorig jaar oprichtten en dat podcasts exclusief op Spotify zal maken.

De lenteachtige jurk van Oscar de La Renta die Meghan daarbij droeg trok de aandacht, maar na grondige bestudering van de video constateerden fans dat de sieraden van de duchess er ook mogen zijn. En wellicht zit er een aanwijzing verscholen in die forse edelsteen aan Meghans vinger...

Roze saffier

De zwangere hertogin draagt namelijk een gouden ring met een roze saffier. Wat formaat en kleur betreft niet bepaald subtiel, dus fans weten zéker wat Meghan hiermee wil zeggen. De felroze steen móet wel betekenen dat Archie een zusje krijgt. Zou het?

De ring is van het ethisch verantwoorde merk Ecksand, dat met veel trots verkondigt dat 'de ring van Meghan' nog altijd beschikbaar is in hun webshop. Voor de 18-karaat versie tel je zo'n 1160 euro neer – het juweel is namelijk in de aanbieding. Voor wie nog een leuk gender reveal accessoire zoekt...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws