Sonja Bakker bevestigt definitieve breuk met Barry

De twee hebben hun verloving toch verbroken.

“Eén zwarte bladzijde is voor mij geen reden om een heel boek weg te gooien”, vertelde Sonja Bakker onlangs aan Beau Monde over haar relatie met Barry. Toch bevestigt de afslankcoach nu dat haar verloving is beëindigd.

Tweede kans

Een paar maanden geleden namen Sonja en haar vriend Barry al even afstand van elkaar, na een pittige ruzie die breed uitgemeten werd in de pers. De twee besloten om wel samen verder te gaan en leerden veel van therapie.

Desondanks moet de dieetexpert nu helaas bevestigen dat de koek op is. Aan Story laat Sonja weten dat de relatie 'definitief' voorbij is.

Verbroken verloving

Ondanks de therapie die ze samen volgden en een rustige 'doorstart' in hun huis op Ibiza, is Barry toch 'teruggevallen in oude patronen', meldt de diëtiste. Sonja blijft nu als single mom achter met haar zoons uit eerdere huwelijken, Finn, Tristan en Bram.

“Mijn leven zal nooit rimpelloos zijn, dat heb je ook in mijn verleden gezien”, vertelde ze eerder dit jaar aan Beau Monde. Maar dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten. “Ik zie het leven als een wandeling. Soms moet ik een berg beklimmen, soms door een diep dal, soms een riviertje oversteken. Maar ik kom altijd aan de overkant, vind mijn pad. Ik heb vertrouwen in mezelf en mijn keuzes.”

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws