In beeld! Leroy Molkenboer deelt eerste foto van baby bump Maxime Meiland

Het stel deelt een eerste foto samen met hun kleine spruit.

Er is gezinsuitbreiding op komst voor Maxime Meiland en vriendlief Leroy Molkenboer. Met een eerste foto van de babybuik bedanken ze iedereen voor de felicitaties.

Happy couple

Leroy deelt op Instagram een foto met zijn grote liefde. We zien het tweetal op een zonnig kiekje samen poseren. “Thanks voor alle felicitaties”, laat Leroy bij de foto weten.

Dat de twee er dolgelukkig uitzien is niet het enige opvallende aan de foto. Maxime draagt namelijk een strakke rode jurk waarin haar kleine baby bump al duidelijk te zien is. Zo leuk!

Openhartig gesprek

Dat Leroy niet kan wachten om de kleine te verwelkomen, maakte hij in een eerder gesprek met radio-dj Frank Dane ook al duidelijk. “Het voelt geweldig. Eindelijk mochten we het gisteren vertellen, want we weten het natuurlijk al een aantal weken, en gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord eruit dat Maxime zwanger is”, vertelde Leroy vorige week.

Daarnaast wist Leroy ook aan Frank te vertellen dat de zwangerschap gepland was. Al eerder maakte Maxime namelijk duidelijk dat het enorm leuk zou zijn voor Claire, de dochter die Maxime uit een eerdere relatie kreeg, om een broertje of zusje te krijgen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws