Oh dear: oom Kate Middleton deelt sneer uit aan Meghan Markle

Alsof de familieverhoudingen niet al op scherp stonden...

Wie maakte wie nou aan het huilen in de aanloop naar de royal wedding? De oom van Kate Middleton kiest duidelijk partij en doet geen moeite om de band tussen de Cambridge'jes en de Sussex'jes te herstellen.

In de verdediging

Tijdens haar interview bij Oprah wilde Meghan een veelbesproken misverstand rechtzetten, namelijk dat zij in de aanloop naar haar huwelijk met prins Harry schoonzus Kate aan het huilen zou hebben gebracht. “Het was andersom”, liet de hertogin daarover weten. “En dat zeg ik niet om kleinerend te doen, want het was een zware week voor de bruiloft, en [Kate] was ergens boos over, maar ze bood haar excuses aan en bracht me bloemen en een briefje om sorry te zeggen.”

Of de kous daarmee af is? Welnee! Naar verluidt is Kate zelf niet te spreken over deze onthulling en nu doet ook haar oom, Gary Goldsmith, een duit in het zakje.

‘Niet in haar natuur’

De Britse tabloids laten het verhaal nog niet rusten en wisten Kate's oom te strikken voor commentaar op het voorval. “Ik geloof nooit dat Kate Meghan heeft doen huilen”, verklaart Goldsmith kortweg in de kranten. “Ik ken Kate al sinds ze werd geboren, en ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam. Dat ligt simpelweg niet in haar natuur. Ze is nog mooier aan de binnenkant dan aan de buitenkant.”

Om er nog een schepje boven op te doen, keert uncle Gary zich ook openlijk tegen Meghan. “Als iemand een woede-uitbarsting had, ben ik er zeker van dat het Meghan was. Kate zal geprobeerd hebben om de lieve vrede te bewaren.”

“In alle jaren dat Kate in de publieke belangstelling heeft gestaan, heeft ze geen verkeerde stap gezet. Ze is geboren voor die rol. Ze is boven haar critici uitgestegen en ging gewoon verder met haar werk. In tegenstelling tot sommigen…”

Het is niet de eerste keer dat Goldsmith zijn mening over Harry en Meghan openbaar maakt. Eerder deelde hij al een beledigende post aan het adres van de Sussex'jes via LinkedIn. Als prins Harry en prins William inderdaad aan hun band willen werken, kunnen ze een zekere oom maar beter niet uitnodigen voor het familiediner.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws