doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Prinses Anne geeft heerlijke reactie op The Crown-actrice

Deze acteur gaat prins Charles spelen in het nieuwe seizoen van The Crown

In seizoen 5 krijgen we opnieuw een geheel nieuwe cast.
Charles en Diana in The Crown

In het volgende seizoen van The Crown moeten we opnieuw wennen aan allemaal nieuwe gezichten, maar we krijgen wat voorbereidingstijd. Zo is net bevestigd wie de rol van prins Charles mag gaan vertolken.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het gerucht ging al langer dat Dominic West in de rol van de prince of Wales zou kruipen, maar Netflix liet hier zelf niets over los. Acteur Josh O'Connor, die in seizoen 3 en 4 de jonge prins Charles speelt, geeft echter prijs dat Dominic inderdaad zijn opvolger wordt.

"Het spelen van het personage heeft me veel plezier gebracht", vertelde hij over zijn rol in de royal dramaserie, "maar het is mooi om nu weg te gaan en het stokje over te dragen aan Dominic West."

Dominic West. Beeld: Brunopress.

We weten al een tijdje wie de rol van prinses Diana op zich neemt in de laatste twee seizoenen van The Crown: actrice Elizabeth Debicki. Hoewel nog niet bekend is welke verhaallijnen precies uitgelicht zullen worden in het volgende deel van de serie, mogen we aannemen dat Charles en Diana een prominente rol krijgen. Het komende seizoen speelt zich af in de jaren negentig, het decennium waarin het koppel scheidde, talloze onthullingen deed en waarin Lady Di tragisch om het leven kwam.

De opnames beginnen naar verluidt in juni, dus we moeten nog even wachten totdat we Dominic en Elizabeth kunnen zien schitteren in hun nieuwe rollen. Volgens Deadline zullen we – slik – pas in 2022 het een-na-laatste deel van de serie te zien krijgen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws