doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Waarom hertogin Meghan zo vaak donkerblauw draagt

Meghan Markle schrijft boek geïnspireerd op prins Harry

De hertogin van Sussex treedt in de voetsporen van tante Fergie.
Meghan Markle

Van actrice naar royal naar schrijfster: hertogin Meghan komt volgende week met haar allereerste boek. Het verhaal vloeit voort uit een gedicht dat ze een paar jaar geleden voor prins Harry schreef.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

The Bench

Op 8 juni verschijnt The Bench, een kinderboek van de hand van Meghan. Volgens het persbericht was de inspiratiebron achter het prentenboek een gedicht dat de hertogin van Sussex een maand na de geboorte van zoontje Archie schreef voor prins Harry, voor zijn eerste Vaderdag. Het boek gaat dan ook over de "speciale band tussen vader en zoon – gezien door de ogen van de moeder."

Moderne familie

Het boek "legt op ontroerende wijze de veranderende en groeiende band tussen vader en zoon vast, en herinnert ons aan de vele manieren waarop liefde vorm kan krijgen en kan worden uitgedrukt in een moderne familie." Dat alles wordt vergezeld met waterverfillustraties van Christian Robinson. In de eerste prenten spotten we al iemand die very much op prins Harry lijkt.

"Ik hoop dat The Bench net zo herkenbaar is voor iedere familie, hoe die ook is samengesteld, als voor de mijne", aldus Meghan. Dat we via een prentenboek een inkijkje moeten krijgen in het gezinsleven van de Sussexjes, soit!

Prins Charles & Sarah Ferguson

Het uitbrengen van kinderboeken is een populair thema onder de royals. Meghans schoonvader prins Charles kwam al in 1980 met een prentenboek op de proppen en tante Fergie, de hertogin van York, heeft al meer dan twintig kinderboeken op haar naam staan. Het zou ons niet verbazen als de hertogin van Sussex in haar voetsporen treedt: nu de babydochter van Harry en Meghan on the way is, zit een vervolgboek over de band tussen vader en dochter er natuurlijk dik in. En het is duidelijk dat de Sussex'jes ook als ex-royals niet stilzitten!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws