Koningin Letizia gaat voor een bloemetje in spotgoedkope jurk

Niet iedere dag draagt een royal fast fashion, maar Leti bewijst dat budget-vriendelijk ook gewoon kan lijken alsof het van een luxe designer komt.

Letizia van Spanje had een werkbezoek op de agenda en koos voor een bloemenmotief.

De koningin koos voor een midi-jurk bezaaid met bloemen. De jurk is helaas niet meer te koop, want hij komt uit een Zara collectie van 2017, over royal hergebruiken gesproken. De Spaanse koningin ontvangt online veel lof voor haar keuze om een jurk 'nogmaals' te dragen. Zoals wij zeggen: ze is zo lekker normaal gebleven.

Het was verfrissend om Leti in een bloemetje te zien tijdens haar bezoek aan Cruz Roja Española, het Spaanse Rode Kruis zeg maar. Het afgelopen jaar greep ze enkel naar de effen knalkleuren en naar damespakken. Om haar in een bloemetjesgordijn te zien flaneren was dus enig én een mooie manier om de organisatie een hart onder de riem te steken. Haar keuze om een oud kleedje uit haar garderobe te pakken leverde haar lof op, maar ook het idee dat de koningin gewoon Zara in haar kledingkast heeft hangen viel bij velen goed. “Ze laat zo zien dat ze een van ons is. En het betekent dat je in een Zara'tje ook koninklijk voor de dag kunt komen.” De Spaanse winkelketen valt goed in de smaak bij de royal ladies én is lekker voordelig voor de portemonnee. Niet iedere dag draagt een royal fast fashion, maar sommigen bewijzen dat budget-vriendelijk ook gewoon kan lijken alsof het van een luxe designer komt.

Foto 1: jurk van Zara, foto 2: cape van Zara, foto 3: jas van Zara, foto 4: vest van Zara

De rok van Zara viel bij de koningin van Jordanië goed in de smaak. En wij vinden 'm ook leuk!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws