Zo! Angelina Jolie onherkenbaar als blondine

Ze bewijst maar weer eens dat ze álles kan hebben.

Lees ook

Angelina Jolie staat bekend om haar donkere lokken, al maakte ze in haar jongere jaren ook weleens een uitstapje naar blond.

Nu is het weer zover: de actrice heeft een platinablonde coupe en bewijst maar weer eens dat ze álles kan hebben.

Blondine

De moeder van zes heeft de rol van Thena in Marvel's nieuwe film The Eternals – geregisseerd door Oscar winnares Chloé Zhao's – en onderging daarvoor een kleine transformatie. In een sneak peek van de trailer die binnenkort verschijnt, is te zien dat ze blond haar heeft. Blondine zijn is niet helemaal nieuw voor de actrice. Voor Girl Interrupted in 1999 ging ze voor het eerst blond en in 2015 voor de film By the Sea weer.

In een eerder interview vertelde Angelina over haar eerste rol in een Marvel film. “Ik ben heel blij om deel uit te maken van de Marvel familie”, liet ze weten. Een reden voor haar om de rol aan te nemen, was dat Marvel Studios met deze film het beeld van superhelden wil veranderen. Ook de cast sprak haar aan. “Ik vind Kevin Feige geniaal en Chloé Zhao is een héél goede en unieke regisseuse. Ook is de cast heel divers; ik denk dat dat ons iets speciaals en anders dan anders gaat brengen.”

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook