Monique Westenberg geeft eerste interview na verbroken verloving

'Ze doet een aantal uitspraken waar ik erg van schrik'.

Het kwam als donderslag bij heldere hemel, de beëindigde verloving van Monique Westenberg en André Hazes een aantal maanden geleden. Waar André in de media openhartig sprak over de reden van de breuk, nam Monique meer tijd voor zichzelf. Nu verbreekt ze voor het eerst weer deze stilte in een interview met Talkies.

Roerige periode

De breuk tussen André en Monique is niemand ontgaan. André zocht vrij snel zijn geluk bij een andere vrouw, Sarah van Soelen, maar Monique besloot tijd voor zichzelf te nemen om deze snelle opvolging van gebeurtenissen te verwerken. Op Instagram deelde ze foto’s van een zonnige vakantie met zoontje Dré en hier en daar een quote. Haar echte gevoelens over de situatie kwamen echter niet naar voren.

Nu vindt de blondine het tijd om haar verhaal te doen. Dat Monique eindelijk en public gaat spreken over haar gevoel, werd gisteravond in de uitzending van Shownieuws duidelijk.

In een openhartig interview met Talkies zal Monique niet uithalen naar haar ex-verloofde, krijgen we te horen. “Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het echt heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven”, wist Monique aan Shownieuws te vertellen.

Heftige uitspraken

Presentatrice Anouk Smulders besloot poolshoogte te nemen en nam contact op met Monique. “Ze doet ook een aantal uitspraken waar ik erg van schrik. Zo vertelt ze dat ze in vorige relaties, eerder in haar leven, lichamelijk en geestelijk is mishandeld”, vertelt Anouk geschrokken.

“Daarbij onthult ze ook dat ze voor de relatie die ze met André had, de liefde nooit zo heeft ervaren.” Ook wil Monique benadrukken dat het beter met haar gaat. “Ze voelt zich stabiel en gelukkig, maar wel in verdrietige omstandigheden.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws