Onherkenbaar: zó zag Angela Groothuizen er bijna 50 jaar geleden uit

Hoe schattig!

Lang vóór haar steile blonde lokken en haar getoupeerde Dolly Dots-kapsel ging Angela Groothuizen met een heel andere coupe door het leven. Op een kiekje uit 1972 is de presentatrice bijna niet te herkennen.

#Throwback

Al jarenlang een succesnummer op Instagram: zo nu en dan een #throwback, een foto uit de oude doos, laten zien. Het levert heerlijke plaatjes op, zoals deze jeugdfoto van Angela, die destijds 12 of 13 jaar oud was.

Met haar donkere lokken, laagjes in het haar en ronde brilletje is de jonge Angela op het eerste gezicht nauwelijks terug te herkennen. Maar kijk je wat langer, dan zie je dat de zangeres en presentatrice nog steeds dezelfde spontane glimlach heeft. Cute!

Schattig

Angela’s volgers smelten – zoals wij – en masse weg bij het schattige kiekje uit de oude doos. “Kijk d’r dan! Wat een leuk meissie”, reageert Irene Moors. “Zo schattig”, “Super” en “Zo leuk”, klinkt het verder in de comments. Een ander reageert: “Wauw dat haar, ik heb het vroeger ook nog zo gehad! Leuke foto!”

Leco, Angela's vaste stylist, ziet wel een comeback aankomen voor het kapsel en reageert: “Zie je nou wel dat laagjes in je haar leuk staat.” En de pony, niet te vergeten!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws