Koningin Letizia schittert (opnieuw) in Belgisch design

De jurk is geliefd onder royals en first ladies.

Hoewel Dries Van Noten normaal meer het domein is van koningin Mathilde, heeft ook koningin Letizia een favoriete japon van de Belgische designer.

Tijdens het inkomend staatsbezoek van de president en First Lady van Korea deze week schitterde de Spaanse koningin in een zwart-gouden creatie van Dries Van Noten. Letizia kiest graag voor mouwloos en met zulke killer-armen (en de Spaanse temperaturen) snappen we dat maar al te goed. De gouden accenten steken bovendien mooi af bij het paleisinterieur…

Beeld: Brunopress

Krijg je hier een fashion flashback van? Dat kan kloppen, want Leti heeft dit stukje Belgisch design al langer in de kast hangen. De koningin van Spanje droeg dezelfde jurk ook al eens tijdens een prijsuitreiking in december 2019, in combinatie met exact dezelfde schoenen en oorbellen. Never change a winning team!

Koning Felipe en koningin Letizia in Madrid, november 2019. Beeld: Brunopress.

Koningin Letizia deelt haar liefde voor deze japon bovendien met een onverwachte andere partij. Ook voormalig First Lady Melania Trump werd in het Belgische kleedje gezien tijdens een kerstreceptie twee jaar geleden. Bekijk HIER hoe de japon Mel staat.

Royal outfit repeaters

En Letizia is óók al niet de enige die ervoor kiest om een outfit opnieuw uit de royal garderobe te vissen. Ook hertogin Kate staat bekend als een outfit repeater en koningin Máxima lijkt de laatste tijd on a mission om vaker in dezelfde kleding te verschijnen. Alleen deze maand al droeg ze haar outfits van Koningsdag 2019, Koningsdag 2020 en de zomerfotosessies van 2019 en 2020 opnieuw. We zijn benieuwd welke oude bekenden er nog meer zullen opduiken!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws