Prinses Beatrice: ‘Ik wil enkel het allerbeste voor mijn kind’

Baby York is nú al in goede handen!

Beatrice, de prinses van York, is zwanger van haar eerste kindje en is bedrijvig begonnen met haar voorbereiding.

Bea en Edo verwachten deze herfst hun eerste kindje samen (hij heeft al een zoontje, Wolfie, uit een eerder relatie). Als voorbereide moeder heeft de prinses de nanny al in dienst genomen. En niet zomaar eentje. Een Norland Nanny, en da’s er eentje van absolute wereldklasse.

Op Norland, al 129 jaar een instituut, leren ze hun studenten in vier jaar niet alleen over kinderverzorging en psychologie. Ze worden ook getraind voor mogelijke gijzelingssituaties, krijgen een slipcursus, leren rijden voor het geval ze in een achtervolging terecht komen. Ook leren ze zelfverdediging, leren kijken als een undercover cop en worden getraind in alles van verstelwerk en een epi-pen bedienen tot culinaire peutermaaltijden bereiden (ook glutenvrij, koosjer, halal of vegan). De bekendste Norland Nanny is Maria Teresa Turrion Borrallo, die al jaren voor de jonge Cambridge’jes zorgt.

De prinses is haar toekomstige gezinnetje duidelijk aan het klaarstomen. Hoewel Baby York zich pas in de herfst meldt, heeft Bea nu al iemand aangenomen uit de lichting die dit jaar afstudeert. Een goede zet, want de 'Mary Poppins' van Norland zijn super schaars! “De nanny leert de familie alvast kennen en kan helpen alles voor te bereiden voor de baby,” aldus een staflid van Norland.

Bron: Ella Vermeulen, Daily Mail, Norland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws