Fajah Lourens deelt eerste foto met nieuwe liefde op social media

Knap koppel!

Health-goeroe Fajah Lourens verklapte laatst al dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft, maar een kiekje van haar vlam bleef uit. Nu stelt ze via Instagram dan toch haar knappe wederhelft aan ons voor.

Knap koppel

Op de foto zien we Fajah en haar vriend Bart Hondebrink in een innige omhelzing: de liefde en happiness spat ervan af! Dat de nieuwe lover van Fajah in de smaak valt bij haar volgers is terug te zien in de reacties onder de foto.

“Wat een leuke vent!”, “Knap koppel vormen jullie samen” en “Wat een knapperd zeg”, klinkt het in de reacties.

Veel gemeen

In gesprek met Grazia wist Fajah al een en ander te vertellen over haar nieuwe liefde. Zo deelde ze dat de twee veel met elkaar gemeen hebben. “Bart is heel sportief. Gaat graag in zijn eentje een paar uur fietsen in de natuur. Dat vind ik heel aantrekkelijk”, vertelde Fajah.

“We kennen elkaar van [datingapp] InnerCircle . Hij legde de link met ‘dat meisje’ uit GTST, maar had geen idee wie ik ben. Online daten is toch fijner dan in de kroeg. Je maakt al een voorselectie op basis van interesses. Hij is Maagd, en dat past goed bij mijn Kreeft. En ook ondernemer, met kinderen. Onze eerste date een half jaar geleden was in Drenthe in een vakantiehuisje. Lekker wijntjes drinken, daar houdt hij ook van. Dat zijn we nu wel aan het minderen…”

Zelfde golflengte

Fajah heeft al een aantal relaties gehad, maar weet dat het met Bart goed zit. “Ik denk dat ik voorheen erg op zoek was naar iets, en vooral naar mezelf. Bij jongere mannen ging ik onbewust toch moederen en bemoeien. Daar werd ik gelukkig van, maar dat is helemaal niet gezond in een relatie. Als je zelf niet in balans bent, werkt het niet.”

“Maar goed, dat waren allemaal leermomenten tot ik de echte tegenkwam. Bart is 41 en zit op dezelfde golflengte. Het is heel gelijkwaardig tussen ons.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws