Tip! Je kunt vanaf nu logeren in de villa van De Bachelor

Enkel wegdromen tijdens de wekelijkse aflevering is vanaf nu verleden tijd!

Enkel wegdromen tijdens de wekelijkse aflevering is vanaf nu verleden tijd!

Tijdens dit (romantische!) seizoen strijden twintig vrouwen voor de liefde van De Bachelor, DJ Tony Junior, én dit alles wordt gefilmd in de Kroatische zon. Het seizoen wordt gefilmd op de mooiste plekken en ook het verblijf van de vrijgezelle dames én die van Tony mag er zeker zijn. Extra leuk: je kunt er vanaf nu verblijven. Nog op zoek naar de ideale zomerbestemming? Zoek dan niet verder, want je kunt de luxe villa's in Kroatië gewoon boeken via Airbnb. Dus willen jij en je vrienden er even tussenuit? Wacht dan niet langer, want deze villa's geven je het ultieme vakantiegevoel.

Villas Rosa dei venti

© Villas Rosa dei venti via Airbnb

Villas Rosa dei venti, de mega villa van de single ladies, is een verborgen juweeltje voor de ideale getaway met vrienden, genesteld tussen het groen. Het interieur is modern met een vleugje traditionele en lokale charme en vanaf het zwembad hebben gasten een spectaculair uitzicht op de zee. De ruime villa, met acht slaapkamers, maakt een comfortabel verblijf mogelijk voor iedereen. Zie jij je hier wel een nachtje slapen? Meer informatie vind je via deze link.

Villa Laurea

© Villa Laurea via Airbnb

Villa Laurea, de villa van bachelor Tony en gelegen in Drenje, is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Het huis heeft vier slaapkamers en biedt tal van faciliteiten zoals een privézwembad, sauna, speelkamer en een ensuite in elke slaapkamer. Om het zwembad is een groot terras, zodat gasten kunnen genieten van een al fresco diner met een prachtig uitzicht. Een weekje logeren? Dat kan, via deze link.

Beeld: De Bachelor (openingsbeeld), Airbnb

Laatste nieuws