Zien: de panterprint-bolide van Tony Junior

'De Bachelor' is niet op zoek naar een materialistische vrouw, maar dat betekent zeker niet dat hij zelf niet van mooie wagens houdt.

Tony Junior staat volop in de spotlight als De Bachelor. In het programma proberen twintig vrouwen de zwoele dj aan de haak de slaan. Al vroeg in de serie laat Tony weten dat hij niet op zoek is naar een materialistische dame, maar dat betekent zéker niet dat hij niets om mooie spullen geeft. Neem nou de bolide van de Utrechtenaar…

Luxe wagen

Tony is enorm fan van panterprint (geef hem eens ongelijk!) en dat zie je dan ook zeker terug aan zijn outfits, scooter én auto.

“De zebraprint was op, dus ik dacht ik doe luipaard”, grapte de dj eerder al in een interview over zijn wagenpark. Onder die flitsende print gaat een Audi A8 Limousine schuil. Een luxe auto dus, waar Tony zo'n 120.000 euro voor heeft neergeteld. Leuke bijkomstigheid: de auto haalt gemakkelijk de 230 km per uur, waardoor Tony binnen no time naar zijn toekomstige vrouw kan racen. Of pakt hij toch de scooter?

De Bachelor

Het wordt met de week spannender welke van de knappe vrouwen er uiteindelijk als laatste over zal blijven en met Tony mag cruisen in zijn auto. Hoe De Bachelor himself het hele avontuur heeft ervaren? “Het was een emotionele achtbaan die maar niet stopte”, vertelde hij aan Playboy.

“Je moet je voorstellen: ik zat daar een maand lang alleen in Kroatië. Ik kan niet te veel in detail treden, maar ik ben daar de controle over mijn leven kwijtgeraakt, op een positieve manier”, begint de dj. “Die dates, het avontuur. Steeds een paar uur slapen en dan weer door. Ik ben nu een paar dagen terug en ik moest echt afkicken. Een beetje in mijn bootje zitten, mijn vader zien”, aldus Tony. Ter info: de boot heeft géén panterprint.

Niet te missen, die wagen. En Tony is niet de enige die een panterprintauto in zijn garage heeft staan: ook Justin Bieber werd er een paar jaar geleden in zo'n kek exemplaar gespot. Who's next?

Bron: Grazia, Fem Fem | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws