Maakt het leven mooier

Patty Brard kondigt prachtig nieuws aan: 'We kunnen niet wachten!'

Het kán je bijna niet ontgaan zijn: volgend jaar tikt levende legende Patty Brard de zeventig jaar aan, en dat moet gevierd worden! Uiteraard gaat dat helemaal in stijl gebeuren met Patty's Panter Party, een groots feest in de Ziggo Dome. Na de eerste artiesten heeft Patty nu prachtig nieuws over het event aangekondigd: haar eigen Mega Meiden Groep!

Patty Brard kondigt haar Mega Meiden Groep aan voor Patty's Panter Party

Jawel, je leest het goed: speciaal voor Patty's Panter Party heeft Patty Brard een groep powervrouwen om zich heen verzameld, waarmee het dak van de Ziggo Dome er gegarandeerd af gaat! In een interview blikt Patty vast vooruit op haar samenwerking van deze acht diva's.

Patty's Mega Meiden Groep

Zeg je Patty Brard, dan zeg je panterprint. En daarom viert zij 14 maart 2025 haar 70e verjaardag lekker uitgebreide met Patty's Panter Party. Hier zullen verschillende artiesten optreden die Patty's leven in de afgelopen vijftig jaar hebben gepasseerd zoals Roxeanne Hazes, Anita Meyer en Robin S.

Uiteraard zal ook Patty zelf op het podium staan. Maar alsof dat nog niet leuk genoeg was, krijgt zij hulp van zeven mede-diva's. Speciaal voor een eenmalig optreden slaan acht powervrouwen namelijk de handen ineen om een Mega Meiden Groep te maken!

Wie er in deze geweldige groep zitten? Naast – uiteraard – Patty zelf, bestaat de Mega Meiden Groep uit Esther en Anita (Dolly Dots), Marga Bult (Babe), Jetty en Carolien (Mai Tai) en Laura en Mandy (Frizzle Sizzle). Samen met La Brard zullen zij de sterren van de hemel zingen op het muziekspektakel en een megamedley van al hun hits ten gehore brengen. En met zóveel starpower op het podium kan dat alleen maar een groot feest worden, natuurlijk.

De Mega Meiden Groep heeft de touch of panter al te pakken! (Beeld: Vrouw via Triple P Entertainment)

Panter, panter, en meer panter

Het idee kwam vanuit een fotoshoot die de showbizz-veteranen deden voor het magazine Vrouw, waar Patty deze week gasthoofdredacteur van is.

"Toen wij bezig waren met de samenstelling van het magazine en we bij de modeshoot kwamen, ontstond het geweldige idee om alle meiden te vragen om mee te doen. En die dag was een feestje! Vroeger streden met elkaar om de nummer 1 positie in de hitlijsten en de beste plek bij TopPop. Ik vind het heel bijzonder dat we nu, jaren later, samen op het podium staan als één supermeidengroep", deelt ze.

"Het leuke van al deze meiden is dat we hetzelfde hebben meegemaakt. We staan allemaal positief in het leven en gunnen we elkaar alles. We kunnen niet wachten om voor iedereen te gaan schitteren mét natuurlijk een touch of panter!”

Celebrity
  • Headerbeeld: NL Beeld