Maakt het leven mooier

Patty Brard viert grote dag dochter: 'Zo trots op ons meisje'

Afgelopen weekend was het grote moment eindelijk daar: Patty Brard mocht als BABS de huwelijksceremonie van haar dochter Priscilla leiden. Op Instagram deelt ze de prachtige beelden van deze bijzondere dag.

Patty Brard viert grote dag dochter

Het is voor iedere ouder een bijzondere gebeurtenis: de huwelijksdag van je kind. Voor Patty Brard brak die dag afgelopen weekend aan, en zij had daarin ook nog eens een speciale rol! Patty mocht haar dochter Priscilla en schoonzoon Kevin namelijk zélf in de echt verbinden.

Bruiloft Priscilla

"21 september is vanaf nu de dag dat wij in het echt verbonden zijn. De dag dat wij als man en vrouw door het leven gaan! Wij zijn dankbaar voor alle familie en vrienden die aanwezig waren en hebben bijgedragen aan deze dag vol met liefde en geluk!", schrijft Priscilla op Instagram. Daarbij drukt ze ook "heel veel liefde en dankbaarheid" uit naar haar moeder.

In de trouwvideo die Priscilla deelt, horen we op de achtergrond de toespraak van Patty als BABS. "Ik heb mijn dochter in jaren niet zo zien plagen, lol maken en schateren als nu", vertelt zij. Ahw!

Een leuke fun fact: niemand minder dan Douwe Bob verzorgde de muziek op de bruiloft. Ook hij verschijnt kort in de video.

Patty zelf deelt daarnaast nog een prachtige foto van de bruid. "So proud of our girl", schrijft ze erbij. Priscilla draagt een strapless japon van Claes Iversen met gouden ceintuur. Wát een plaatje!

Reünie

Het feit dat Patty de BABS mocht zijn op het huwelijk van haar dochter, is best heel bijzonder. Lange tijd hadden Patty en Priscilla namelijk geen contact. Zo'n drie jaar geleden hebben moeder en dochter elkaar weer gevonden. En daar waren beiden partijen natuurlijk erg blij mee! “Ik ben zo vereerd dat ze me daarvoor hebben gevraagd. Het was een wens van het bruidspaar zelf, nadat ik uit mijn omgeving al geluiden had gehoord van: ‘We willen mama daarvoor vragen, denk je dat ze dat wil doen?’ Natúúrlijk wil ik dat, het wordt een hoogtepunt in mijn leven'”, vertelde Patty eerder al aan Privé.

In gesprek met Beau Monde vertelden moeder en dochter vorig jaar al trots over hun hereniging. Zo verklapte Patty destijds dat het niemand minder was dan Robert Halewijn, de echtgenoot van Evert Santegoeds, die ervoor zorgde dat zij hun strijdbijl konden begraven. "Robert zei op een dag: ‘En nu is het klaar. Wij geven jullie ons huis, jullie pakken de lift naar boven en zien elkaar daar.’ Priscilla en ik stonden óp van de zenuwen tegenover elkaar op neutrale grond."

Afijn. Een boze brief, een goed gesprek en een kommetje soep later, konden de twee eindelijk weer samen een band opbouwen. En die is na de sprookjesachtige huwelijksdag van Priscilla ongetwijfeld alleen maar sterker geworden!

Celebrity
  • Instagram @pattybrard
  • NL Beeld