Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.
Verfrissend!
Cookie dough-ijs, kriekbier-sorbet, ijs met olijfolie, veganistische ijstaart... In 'Het grote ijsboek' vind je naast klassiekers ook verfrissende (nieuwe) samenstellingen. Het boek bevat tachtig recepten en is dankzij de stap-voor-stap-foto’s geschikt voor zowel de beginner als voor de meer gevorderde patissier. €25 Scoor het boek via deze link.
In een oude kas
Eén van de best bewaarde geheimen van het land moet de feeërieke Tuinkamer van Priona zijn. Gelegen in het Overijsselse Schuinesloot, een half uur van Zwolle. In een oude kas kookt Alwin Leemhuis, die eerder twee Michelinsterren kreeg als chef van Librije’s Zusje, in de weekenden zijn speciale gerechten. Daarbij gebruikt hij bloemen, planten en kruiden - eetbare kunstwerken - uit de omringende tuinen. Alleen in de zomermaanden geopend! tuinkamer-priona.nl
Royal Blue
Het nieuwe servies van Dior heet ‘Blue Mizza’, is aristocratisch blauw en geïnspireerd op New York. En natuurlijk wil je het hebben. De hele freaking collectie! dior.com
Sprookjesbruiloft
Droom je van een couture bruidsjurk, maar is je budget niet toereikend? Claes Iversen, favo ontwerper van onder meer Dionne Stax, Carice van Houten en Thekla Reuten, heeft de oplossing: semi-couture concept Claes Iversen Bridal. Uit vijftig bruids-pieces, waaronder tops, rokken, broeken en accessoires, stel je je eigen trouwlook samen. Zo goed als uniek en heel erg persoonlijk; zeg maar ‘yes’ tegen jouw Claes-dress! Vanaf €1.700 claesiversen.com
- Sandra ten Brink
- iStock