Thomas Markle wil naar de rechter stappen en dit is waarom

Thomas Markle is al sinds 2018 niet meer in contact met zijn dochter Meghan.

De vader van de hertogin van Sussex doet er alles aan tot een poging om zijn kleinkinderen te zien.

Thomas Markle is al sinds 2018 niet meer in contact met zijn dochter Meghan. Meg's vader en moeder zijn gescheiden toen ze zelf drie jaar oud was. Van haar twaalfde tot haar achttiende woonde ze bij Thomas, maar later is de relatie tussen de twee slechter geworden. En die wordt er maar niet beter op.

Zo hoopt Thomas dat door naar de rechtbank te stappen er kansen opbloeien. Zo wil hij het voor elkaar krijgen om zijn twee kleinkinderen, Archie en Lilibet, te ontmoeten. Deze heeft hij namelijk nog nooit vastgehouden, laat staan gezien. “Ik heb het recht om ze te zien”, vertelde hij in een interview met Fox News. Hij vindt dat de kinderen van Harry en Meghan niet de dupe moeten zijn van zijn ruzie met de hertogin van Sussex.

© BrunoPress

“Archie en Lili zijn kleine kinderen en hebben niets te maken met politiek. Zij zijn geen pionnen in een spel en verdienen dezelfde rechten als andere royals.” Sinds de breuk tussen het Markle Duo besprak hij meerdere keren met journalisten zijn frustratie over het gebrek aan contact en haalde hij diverse keren uit naar zijn dochter en Harry. Of de rechtbank en de Sussex'jes zwichtten voor de pogingen van hun (schoon)vader is nog maar de vraag.

Bron: Fox News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws