Renate Gerschtanowitz: ‘Mijn leven is gewoon leuker met Winston’

'Mensen vragen vaak: ‘Hoe komt het dat jullie het zo lang volhouden?’

Renate Gerschtanowitz (41) is al 21 jaar samen met manlief Winston Gerschtanowitz. De twee stapten in 2011 in het huwelijksbootje en zijn nog steeds happily in love. In een interview met Beau Monde vertelt de presentatrice openhartig over haar relatie met Winston.

Belangrijkste voorwaarde

Renate leerde Winston 21 jaar geleden kennen, vlak nadat het uitging met haar eerste vriendje. “Kort nadat het uitging met mijn eerste vriendje, leerde ik Winston kennen. Ik ben niet iemand die te pas en te onpas verliefd wordt, ben niet snel onder de indruk. Maar als ik het ben, dan ben ik het meteen goed. Zoals bij Winston, want inmiddels zijn we 21 jaar verder”, legt ze uit.

“Mensen vragen vaak: ‘Hoe komt het dat jullie het zo lang volhouden?’ Ik denk dat we het oprecht fijn hebben samen. We zijn niet hetzelfde, daardoor blijven we elkaar leuk vinden. Het is nog steeds een uitdaging, omdat je altijd moet bedenken hoe de ander naar iets kijkt. Mijn leven is gewoon leuker met Winston. Dat vind ik de belangrijkste voorwaarde om zo lang met iemand samen te zijn.”

Harig kind

Het stel heeft twee kinderen, Julian en Benjamin, waarvan Renate regelmatig leuke kiekjes op Instagram plaatst. Naast haar twee zoons is er nog een derde kind aanwezig, namelijk hondje Obi. “Ik was de enige in huis die een hond wilde. Maar ik heb met de vuist op tafel geslagen en gezegd: ‘Ik ben het meeste thuis en ik ga ervoor zorgen, dus er komt een hond.’”, vertelt Renate.

“Je begrijpt dat ze inmiddels allemaal elke avond op de grond liggen om met Obi te kroelen. Hij is niet meer weg te denken uit het gezin. Het is de eerste keer dat ik een hond heb. Vroeger had ik alleen maar parkieten, waarmee je toch een andere band hebt. Ongelofelijk wat een liefde je voor zo’n beestje kunt voelen. Het is echt mijn harige kind. Als er iets met hem is, dan heb ik daar buikpijn van. Al kan hij een draakje zijn hoor: alles wat je bij een puber bedenkt, komt ook voor bij een hond in de puberleeftijd. Maar hij is inmiddels 3 en wordt rustiger”, aldus de presentatrice.

Benieuwd naar het hele interview? De nieuwste Beau Monde ligt vanaf morgen 25 augustus in de winkel. Daarin vertellen ook Katja Schuurman, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen openhartig over hun liefdesleven.

Bron: Fleur Baxmeier | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws