She’s back! Hertogin Kate keert terug in stijl

Voor het eerst in twee maanden verschijnt Kate Middleton weer in het openbaar. Daar hebben we haar eerste herfstoutfit van 2021!

Lees ook

Langer dan twee maanden was Kate uit beeld verdwenen – vakantie, familiefeestjes – maar daar is de hertogin weer!

De hertogin van Cambridge begint verschijnt terug ten tonele met een serieuze zaak. Ze bezocht gisteren het RAF-personeel dat onlangs heeft geholpen bij de evacuaties vanuit Afghanistan. “Het was een eer om de inspirerende, emotionele, schrijnende en krachtige verhalen te horen van een ongelooflijke groep mensen”, schreef de hertogin achteraf op Instagram. Andersom waren de aanwezigen ook onder de indruk van Kate. “Het was fantastisch om de hertogin te ontmoeten en haar zo geïnteresseerd en betrokken bij onze verhalen te zien”, aldus sergeant Mark Curtis.

Beeld: BrunoPress

Kate liet ons meteen een nieuw kledingstuk uit haar herfstgarderobe zien: een nude blazer van Reiss. Kleurt mooi bij haar (eveneens nieuwe) handtas van Tusting, die de outfit een vleugje fifties geeft. De zijden blouse (Jana Atelier), pantalon (UFO) en suede hakken (Emmy London) hebben we eerder gezien. Een klassieke en nette outfit, al vragen fans op het web zich wel af of de broek niet een tikje korter had gekund. Struikelgevaar!

Beeld: BrunoPress

De nieuwe verschijning van hertogin Kate gisteren viel samen met die van prins Harry en Meghan, die we ook al een tijdje niet hadden gezien. Het royal modeseizoen is weer geopend!

Bron: What Kate Wore | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook