Zo geniet je het langst van je vakantieherinneringen (+winactie!)

De mooie herinneringen die we in de (zomer)vakantie hebben gemaakt willen we nog lang koesteren. Beau Monde mag iets leuks weggeven om nog lang na te genieten van die mooie momenten!

Lees ook

Maandenlang toeleven naar een mooie vakantie, we doen het waarschijnlijk bijna allemaal. Maar het liefst genieten we ook nog minstens zo lang na van die periode. Zó blijven de herinneringen levend.

Gelukkig hebben we de foto's nog! Of je nu met een professionele camera op pad bent gegaan of gewoon je smartphone hebt gebruikt, de kans is groot dat je ergens nog een verzameling prachtige vakantiefoto's hebt 'liggen.' Maar nadat we ze een keer door hebben gestuurd of op Instagram hebben gedeeld, verdwijnen ze al snel weer naar de achtergrond. Zonde eigenlijk, want die mooie momenten heb je niet voor niets vastgelegd. De foto's een plekje geven in je dagelijks leven? Wij tippen hoe je dat doet én hebben een leuke winactie voor je!

Fotokalender of -agenda

Een ideale manier om foto's niet uit het oog te verliezen en fijne herinneringen niet te vergeten, is om je (vakantie)kiekjes te verwerken in een persoonlijke fotokalender of -agenda. Online is dit vaak een stuk makkelijker in elkaar te zetten dan het klinkt. De lastigste taak voor jou is vooral om de aller-, allerleukste beelden te selecteren. Maar die moeite loont, want vervolgens geniet je nog een jaar (of meerdere) van die happy memories.

‘Ouderwets’ fotoalbum

Een fotoalbum is tegenwoordig eerder een mapje op onze telefoon dan een dikke map in onze boekenkast. Toch zijn wij – lekker old school – best wel fan van het klassieke fotoboek. Een verzameling van alleen de mooiste foto's, waarin je al bladerend een memorabele reis of gebeurtenis herbeleeft. En eentje die je makkelijk aan vrienden en familie laat zien, zonder dat je door duizenden foto's op je smartphone hoeft te scrollen. Ja hoor, doe ons maar een paar afgedrukte kiekjes zo af en toe! Aan jou de keuze of je kiest voor een (echt ouderwetsch) plakboek of online een album samenstelt en die in zijn geheel laat drukken.

Canvas aan de muur

Helemaal verliefd op een van je foto's? Of het nu een plaatje van je grote liefde, een bijzondere plek of je huisdier is, sommige foto's maken ons iedere dag weer blij en verdienen een prominent plekje in huis. Heb jij zo'n pareltje? Dan is het een leuk idee om hem af te laten drukken op canvas en aan de muur te hangen – een stuk chiquer en steviger dan een printje of poster!

Als jij een favoriete foto hebt die je maar wat graag op canvas af wilt laten drukken, dan hebben we een leuke winactie voor je. Beau Monde mag 3x 50 euro korting op een canvasafdruk van Vistaprint naar keuze weggeven. Daarmee hang je dus voor 'n prikkie een mooie herinnering aan de muur! Wil je kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in voor 1 november 2021. Winnaars ontvangen bericht.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook