Genieten: de glamourous looks van de House of Gucci-première

Kleur, glitter en dikke lagen oogschaduw.

Het staat bij de redactie van Beau Monde met koeienletters in de agenda: vanaf 25 november draait House of Gucci in de bios. Een film over de moord op de topman van modehuis Gucci door zijn ex-vrouw Patrizia, met Lady Gaga in de hoofdrol. En ook de foto's van de première in Londen beloven veel goeds (en veel mode, en veel drama).

House of Gucci

Met Lady Gaga als ster van de show weet je dat de première ook een modespektakel wordt. De zangeres/actrice verscheen in een fladderende paarse japon van –uiteraard! – Gucci en maakte haar look af met juwelen van Tiffany & Co en een visnetpanty. Ook Jared Leto, Salma Hayek, Amazonica, Marc Jacques Burton en meer gingen voor kleur, glitter of dikke lagen oogschaduw. Wat een modefeestje, kijk mee!

Jared Leto. Beeld: BrunoPress

Weer eens iets anders dan een zwart pak, we zien het graag!

Marc Jacques Burton. Beeld: BrunoPress

Kate Middleton liet onlangs de kracht van een volledig gouden look zien. Salma Hayek doet 't ook, we love it!

Salma Hayek. Beeld: BrunoPress

Ze was zoals gewoonlijk niet te missen, hoofdrolspeelster Lady Gaga.

Lady Gaga. Beeld: BrunoPress

Poppig op de rode loper? Amazonica laat zien how it's done.

Amazonica. Beeld: BrunoPress

Met het juiste silhouet kan ook zwart heerlijk dramatisch zijn.

Madalina Diana Ghenea. Beeld: BrunoPress

House of Gucci is gebaseerd op een waargebeurd, maar onwerkelijk verhaal. We volgen de Gucci's en hun leven vol macht, liefde, verraad, decadentie en wraak drie decennia lang. De familie zet alles op alles om hun modemerk ondanks alle behind the scenes drama hoog te houden. De echte nazaten van het Gucci-imperium schijnen allesbehalve blij te zijn met de onthullingen in de film, het maakt ons echter juist des te nieuwsgieriger…

Vanaf 25 november in de bioscoop!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws