Beau Monde’s kerstweekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (zover mogelijk).

Lees ook

Merry Christmas! Ook dit kerstweekend delen we de trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Cocktailbar aan huis

Als we geen cocktails buiten de deur kunnen drinken, halen we de cocktails wel naar huis! De Ready to Enjoy cocktails van Bols maken het nu heel eenvoudig om samen thuis te genieten van een drankje. Laat ze even afkoelen, schenk ze in je mooiste cocktailglas, garneer en geniet. De cocktails zijn in vijf smaken verkrijgbaar: de Bols Pornstar Marini, Bols Margarita Azul, Bols Espresso Martini, Bols Red Light Negroni en de Bols Very Old Fashioned. Bestellen doe je via de webshop van Bols. Proost op de feestdagen!

0.0 % Gin & tonic

Liever proosten zonder alcohol? De nieuwe 0.0% gin van Gordon’s smaakt zoals de authentieke London Dry Gin van het merk en is het ideale alcoholvrije alternatief. Fijn voor de feestdagen, en zo hoef je ook tijdens Dry January je favoriete gin & tonic niet te missen. Gordon’s 0.0% is verkrijgbaar bij Gall&Gall.

Stralend het nieuwe jaar tegemoet

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLOY Institute (@bloyinstitute)

Onze lokken moeten we voorlopig zelf onder handen nemen, maar schoonheidsspecialistes zijn gelukkig nog wel geopend. Kijk je ernaar uit om 2022 met een stralende huid te beginnen? Het Amsterdamse BLOY Institute, waar menig BN’er als kind aan huis is, biedt nu de exclusieve Fotona4D® lift-laserbehandeling aan. Dit is dé treatment waar onder andere Kim Kardashian bij zweert voor een prachtige glow, gladde huid en strakkere kaaklijn. Het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Lees meer of maak een afspraak via bloyinstitute.com.

Tien maanden kerstplezier

Nog (minstens) tien maandenlang plezier hebben van een kerstcadeau aan jezelf of aan een ander? Ga naar beaumonde.nl/2022 en sluit nu een abonnement af met maar liefst 50% korting!

Voor slechts 30 euro ontvang je 10 keer Beau Monde in de brievenbus, dé grootste glamstyle glossy van Nederland met daarin elke maand everything you want to read op het gebied van lifestyle, celebrity, royalty, beauty, fashion, travel, culi en meer. Zo vind je niet alleen een cadeautje onder de kerstboom, maar maand na maand weer een cadeautje op de mat. Let op: dit is een tijdelijke actie!

Beeld bovenaan: iStock

Laatste nieuws

Zie ook