De weekendtips van Beau Monde

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Deze week: fit in januari!

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft. Deze week met extra aandacht voor goede voornemens!

Dry January

Ja, het kan: én een lekker drankje serveren én je aan je goede voornemens houden. Met deze prachtige fles houd je Dry January wel vol. Deze alcoholvrije borrel van VAN SHA is suikervrij, energiearm en veganistisch en vooral heel smaakvol. Drink de Aromatic Spice on the rocks of meng hem met ginger ale. Cocktailliefhebbers drinken hem Not So Old Fashioned.

Lekkere mocktails maak je ook met de siropen van Teisseire. Meng bijvoorbeeld 25 ml Teisseire 0% Perzik siroop, 8 muntblaadjes en 150 ml bruisend water voor een Peach Nojito. Of kies voor de Pina Colada-siroop (25 ml) met 30 ml kokosmelk, 30 ml ananassap en 60 ml bruisend water voor een Dry Colada. Meer mocktailrecepten vind je hier!

Helemaal op de gezonde toer? Daarvoor schenk je een glaasje ‘Suívie’ in. Deze infusiedrank bevat als enige ter wereld sap van de Braziliaanse Jabuticaba bes. Omdat deze superfood enorm gezond is, belooft dit sap met Jabuticaba bes, Zwitserse biologische appel en een vleugje gember dé nieuwe drank te worden. Je shopt het gezonde drankje bij Jumbo.

Fit verblijven

Goede voornemens het hele jaar doorzetten? Boek alvast een verblijf in het HUP hotel. Bij HUP is stilzitten geen optie. Tenzij het in de sauna, de whirlpool of het restaurant is. HUP is namelijk de ideale uitvalsbasis voor iedereen die toe is aan inspanning én ontspanning. En met maar liefst 10.000 m2 aan sport, fun en wellness faciliteiten is daar ruimte genoeg voor!

Groene vingers kweken

Van kamerplanten word je gelukkiger, dus een van onze goede voornemens is om meer groen in huis te halen. Wordt 2022 het jaar waarin jij ook je groene interieur perfectioneert? Intratuin helpt je een handje met deze gratis cursus.

Niet alleen ben je dankzij deze leuke lessen op de hoogte van de laatste trends op kamerplantengebied, ook leer je tijdens de onlinecursus álles over het verzorgen van jouw groene vrienden. Die doe je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Je krijgt de cursus gewoon binnen op je mail. Vaarwel, slaphangende planten, hallo frisse en groene urban jungle!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook