De weekendtips van Beau Monde

Hoe brengen we het Moederdagweekend door?

Lees ook

Ieder weekend deelt Beau Monde de trends op het gebied van mode, culi, interieur en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. Wat brengt dit Moederdagweekend? 

Woman of the World-arrangement in Gouda

Zondag is het Moederdag en dus het moment om je moeder in het zonnetje te zetten. Zoek je nog een leuk uitje voor jou en je (schoon)moeder, dan is Gouda the place to be. Bij WSHS leg jij je moeder in de watten met het Woman of the World-arrangement. Het arrangement begint met een fine dining experience bij restaurant Lizz, vervolgens nippen jullie aan cocktails bij cocktailbar Coco en ’s ochtends kunnen jullie genieten van een uitgebreid ontbijt in de Regentkamer. Maak de dag af met een bezoek aan Spa Gouda en jullie zijn weer helemaal ontspannen!

Biertjes proeven op TAPT Festival

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TAPT (@tapt_festival)

Goed gezelschap, leuke spelletjes, lekkere hapjes en dat alles onder het genot van een heerlijk biertje. Het kan bij het TAPT festival in Leiden (en later in het land op nog veel meer locaties in Nederland). Voor de vijfde keer op rij vindt dit jaar het bierfestival plaats in Nederland. Tijdens TAPT schenken de aanwezige brouwerijen speciale biertjes (maar ook wijnen, als dat meer je ding is) en geniet je van de leuke activiteiten op het terrein. En hoewel de nadruk van zo’n bierfestival ligt op bier, is het voor niet-bierdrinkers ook leuk om te bezoeken. Proost, op Moederdag!

Laat je inspireren door de digitale kunst in Fabrique des Lumières

Liefhebbers van Franse kunst verzamelen! Dit weekend kun je namelijk het digitale kunstcentrum Fabrique des Lumières bezoeken. In dit kunstcentrum kun je meeslepende exposities van klassieke, moderne en hedendaagse kunstenaars bewonderen, met op dit moment onder andere de creaties van Gustav Klimt. Fabrique des Lumières is een initiatief van het Franse bedrijf Culturespace dat vooral bekendstaat om de oprichting van Atelier des Lumières – de digitale expositie die Emily (Lily Collins) en Gabriel (Lucas Bravo) in Emily in Paris bezochten. Kortom, op naar Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam!

Voor de buis

weekendtips hayu

Blijf je dit weekend liever binnen? Dan is het ook genieten geblazen, want op hayu is vanaf 12 mei het twaalfde seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills te zien. In dit nieuwe seizoen proberen huisvrouwen Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke en Crystal Kung Minkoff een balans te vinden tussen hun turbulente vriendschappen, hun drukke gezinsleven en groeiende zakelijke ondernemingen. Ook maken we kennis met Diana Jenkins en vriendin Sheree Zampino. Heb je de afgelopen seizoenen nog niet gezien, dan vind je op hayu nu al de afgelopen elf seizoenen. Bingen maar!

Fijn weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook