Speelafspraakje bij de Sussexes: James Corden doet een boekje open

De talkshow-host doet een boekje open over zijn vriendschap met Harry en Meghan.

Lees ook

De Sussexjes houden hun kids zoveel mogelijk buiten de spotlight – heel begrijpelijk. Maar dat betekent niet dat er af en toe geen grote gasten langskomen in hun villa in Montecito. Zo licht acteur, presentator en komiek James Corden nu een tipje van de sluier op over de speelafspraakjes van de Cordens en de Sussexes.

Op bezoek bij de Sussexjes

We weten maar weinig over wat er achter gesloten deuren gebeurt bij de Duke en Duchess van Sussex in hun Amerikaanse villa. En met goede reden, want zij houden hun privéleven liever achter slot en grendel. Begrijpelijk – getuige de ware vendetta die de Britse roddelpers soms tegen het stel leek (en lijkt) te voeren.

Toch krijgen we nu uit wel héél bijzondere hoek een kijkje in het leven van de Sussexes. Long-time vriend van Prins Harry, James Corden, heeft namelijk een héél klein tipje van de sluier opgelicht over hun vriendschap.

Play dates

James Corden heeft met zijn vrouw Julia Carey namelijk drie jonge kinderen: Max, Carey en Charlotte van respectievelijk elf, zeven en vier jaar oud. Een goede match dus voor de Sussexes, waar Archie Mountbatten-Windsor onlangs drie kaarsjes uit mocht blazen. Met vier ouders en vijf kids valt er voor de volwassenen genoeg te kletsen terwijl de kroost elkaar allemaal wat zoet kan houden.

Wanneer The Sun James vraagt of hij al eens op bezoek is geweest bij de Sussexes, reageert hij: “Ja. Het was meer een soort speelafspraak met de kinderen, en daarna gingen we uit eten. Het was lovely. Maar obviously ga ik er verder niets over vertellen.” Duidelijk!

Respect

Het is duidelijk dat James de Duke en Duchess hoog heeft zitten. “Kijk, ik ben groot fan van hen beiden. Ik ken Harry natuurlijk beter dan Meghan, maar ik kan moeilijk judgmental zijn”, vertelt hij op aandringen van het tabloidkrantje. “Ik heb een gigantische hoeveelheid respect en bewondering voor Harry. Iedereen die tijd met hem heeft doorgebracht zou er hetzelfde instaan”, deelt Corden.

“Ik heb niets dan admiration and respect voor hen”, vervolgt hij over de Sussexjes. Ik vind het onmogelijk om hen ergens op te veroordelen”, aldus de talkshow-host. Zo zie je maar weer: goede buur én verre vriend? Dat kan gewoon.

Bron: The Sun | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook