Wow: dit is het gigantische vermogen van Adele

Die gouden strot legt haar duidelijk geen windeieren.

Adele is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De zangeres brengt het ene na het andere nummer uit en dat levert natuurlijk een aardig zakcentje op. Hoeveel Adele inmiddels op haar bankrekening heeft staan? Een behoorlijk bedrag kunnen we je vertellen.

Succesvol zangeres

Dat Adele een leuk bedrag aan Britse ponden of Amerikaanse dollars op haar rekening heeft staan, vermoeden we al langere tijd. Ze blies met haar eerdere nummers Make You Feel My Love, Hello en Someone Like You haar fans al omver en sleepte 15 Grammy Awards in de wacht. En opnieuw, na een pauze van zes jaar, bereikt ze met haar album 30 weer een toppositie in de hitlijsten.

Beter dan ooit

Natuurlijk is Adele voor mensen over de hele wereld de ultiéme soundtrack voor een break-up. Ook zelf heeft Adele in 2021 een nare break-up afgerond van ex-hubby Simon Konecki, met wie ze toen bijna tien jaar samen was. In een interview vertelde ze openhartig over de breuk. “Toen ik 30 was, viel mijn hele leven zonder waarschuwing uit elkaar. We hielden het een lange tijd voor onszelf. We moesten de tijd nemen omdat er een kind bij betrokken was.”

Een van de moeilijkste dingen aan de breuk vond Adele hoe de scheiding voor haar zoontje verliep. “Hij stelde erg goede, onschuldige vragen waar ik geen antwoord op had. Zoals: ‘Waarom kunnen jullie niet meer samenwonen?’ Met mijn nieuwe album wil ik hem uitleggen, wanneer hij in de twintig of dertig is, wie ik ben en waarom ik er vrijwillig voor heb gekozen om zijn hele leven te ontmantelen voor mijn eigen geluk. Het heeft hem echt ongelukkig gemaakt. Dat is een grote wond voor mij, en ik weet niet of die ooit helemaal kan genezen.”

Maar goed, Adele had gelukkig een pretty penny om voor zichzelf mee te troosten na haar breuk van Simon. Benieuwd hoeveel de zangeres waard is? Lees dan verder!

Laatste nieuws