Zien: Adele’s beautytransformatie bij Nikkie de Jager

Een droom die uitkomt voor Nikkie!

Lees ook

Kijktip! Beautyqueen Nikkie de Jager, bekend van YouTube-kanaal NikkieTutorials, mocht niemand minder dan zangeres Adele opmaken. Twee fantastische vrouwen en een verbluffende make-uptransformatie, wij zitten klaar!

The Power of Makeup

“Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent”, zo begint Nikkie haar nieuwste video. “Ik droom hier letterlijk al jaren van.” Het enthousiasme is insgelijks, vertelt Adele. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s.”

Nikkie maakt de Easy on me-zangeres op voor haar best bekeken YouTubeserie, genaamd The Power of Makeup. In deze video's maakt Nikkie één helft van het gezicht van haar gast op, de andere helft laat ze au naturel, om te laten zien wat een verschil make-up kan maken.

Even bijpraten

Naast make-uppen is er uiteraard ook tijd om de zangeres beter te leren kennen. Nikkie wil dan ook alles weten van de wereldster. “Voelt Adele nog steeds als je eigen naam? Want het voelt voor mij als zo’n iconische artiestennaam dat de Adele thuis misschien als een heel ander persoon voelt”, vraagt Nikkie luchtig. “Ik ben thuis een compleet ander persoon”, stelt Adele. “Maar Adele voelt nog steeds als mijn eigen naam, natuurlijk. Mijn moeder noemt me zo, mijn vrienden noemen me zo.”

Ook het nieuwe album, genaamd 30, van Adele komt aan bod. Het album gaat over je leven op zijn kop zetten op je dertigste. Het gaat over jezelf leren kennen. Ik kwam erachter dat ik mezelf totaal niet kende. Ik wist niet wat ik wilde. Dat verraste me”, legt Adele uit. Ze wil fans dan ook meegeven dat je altijd goed aan jezelf moet denken. “Ik ben zelfverzekerd en qua carrière heb ik mijn leven op de rit, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Ik was zo veel tijd bezig met werken en daarvan herstellen, dat ik geen energie stak in mijn echte ik.” Hoewel we het de laatste jaren veel over de uiterlijke veranderingen van Adele hebben gehad, is het dus vooral vanbinnen dat er écht een metamorfose heeft plaatsgevonden. Maar om 't toch nog heel even over die buitenkant te hebben: wat een stunning resultaat, Nikkie en Adele!

Bron: Grazia, HLN | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook