Dit wordt de volgende reis van Harry en Meghan

Next stop: New York!

Na een korte verschijning tijdens het jubileum van Queen Elizabeth verdwenen prins Harry en hertogin Meghan weer onder de radar. Maar de Sussexjes zullen niet lang meer buiten beeld blijven. Een woordvoerder laat weten dat de opgestapte royals volgende week weer op reis gaan.

Next stop? New York!

Een woordvoerder van de Verenigde Naties heeft bevestigd in Daily Mail dat prins Harry en hertogin Meghan volgende week in New York te vinden zullen zijn. De hertog van Sussex zal daar een toespraak houden ter gelegenheid van Nelson Mandala Day op maandag.

Bekend terrein

Het hoofdkwartier van de Verengde Naties in New York is bekend terrein voor de duke and duchess. Harry en Meghan werden er in september 2021 nog gezien. Voor haar huwelijk met prins Harry was Meghan Markle ambassadeur van de Verenigde Naties en gaf ze meerdere toespraken voor de organisatie, met name over leiderschap en politieke betrokkenheid van vrouwen.

Een nieuwe invulling

De officiële bezoeken van de Sussexjes zijn de laatste jaren schaars. Het lijkt erop dat Harry en Meghan nog altijd bezig zijn om hun nieuwe positie als ex-royals invulling te geven. Over de vele projecten die in de pijplijn zitten, horen we nog weinig. Deze zomer zou Meghan met haar langverwachte podcast komen, maar meer dan een trailer hebben we nog niet gehoord.  De Netflix-serie die de hertogin zou produceren, is geschrapt door problemen met het budget. En ook de memoires van prins Harry, die eigenlijk dit najaar zouden verschijnen, zijn naar verluidt uitgesteld. Door op te stappen als werkende royals, hoopte het koppel zelf te kunnen kiezen wanneer ze in de spotlights staan en wanneer niet. Dat lijkt in ieder geval gelukt!

Bron: Nine Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws