Werken prins Harry en hertogin Meghan aan een realityserie?

De Sussexjes zouden op de voet gevolgd worden door hun Netflix-camerateam.

Krijgen we binnenkort het resultaat te zien van de miljoenendeal die de Sussexes met Netflix sloten?

Gevolgd door camera’s

Het lijkt er in ieder geval op dat prins Harry en hertogin Meghan druk bezig zijn met de opnames voor hun serie. De Sussexjes werden zowel tijdens hun bezoek aan New York vorig jaar als tijdens hun uitstapje naar Den Haag vorige maand gevolgd door cameramannen. Nu meldt Page Six dat Harry en Meghan de camera’s ook toegelaten hebben in hun villa in Montecito voor wat beelden vanuit huis. Wat weten we over deze ‘realityserie?’

Netflix-series

In 2020 sloten de hertog en hertogin van Sussex een deal van maar liefst 95 miljoen euro met streamingdienst Netflix. Tot nu toe is er nog geen enkele productie van Harry en Meg verschenen, maar er zouden meerdere projecten in de pijplijn zitten. Door een animatieserie van Meghan werd onlangs nog een streep gezet, omdat de kijkersaantallen op Netflix enorm teruglopen. Wel wordt er gewerkt aan Heart of Invictus, een documentaire over het jaarlijkse sportevenement voor veteranen waarvan prins Harry de oprichter is. De filmploegen die dit jaar bij de Invictus Games in Den Haag aanwezig waren, werken dus waarschijnlijk aan die docu.

Meghan en Harry in het Haagse Zuiderpark bij de Invictus Games. Beeld: BrunoPresse

Maar wat nog meer? We vermoeden dat prins Harry en Meghan Markle een ‘realityserie’ maken over ander liefdadigheidswerk dat ze nog altijd verrichten. Geen royal drama, geen intieme kijkjes in het gezinsleven, maar wel een blik op alles wat de Sussexes zoal bezighoudt nu ze ‘royal af’ zijn. Op die manier kunnen ze slim laten zien dat ze zich nog altijd inzetten voor de gemeenschap, zoals ze graag laten weten, en tegelijkertijd zelf de touwtjes in handen houden als regisseur. Iets dat ze misten in het door protocol gedomineerde koninklijke leven.

Grote vraagtekens

Van Heart of Invictus is nog geen releasedatum bekend. En van de andere serie, als die er al komt, weten we al helemaal niets. Een Netflix-bron van Page Six zegt dat de streamingdienst het zelf ook nog niet weet. Haast lijken Harry en Meghan in ieder geval niet te hebben!

Bron: Nine Honey, Daily Mail, HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws