Royal insider reageert op huwelijksgeruchten William en Kate: ‘Niets tussen te krijgen’

Eens in de zoveel tijd laaien de geruchten weer op: zijn William en Kate nog helemaal happy in hun huwelijk?

Hoe geliefd ze ook zijn, ook de Cambridgejes blijven niet altijd gespaard in de roddelpers. Ook deze week klonken weer de geruchten dat het hommeles is in het huwelijk van prins William en hertogin Kate. Een ‘bekende van het stel’ ontkent de gossip stellig. Geen wolkje aan de lucht in Huize Cambridge?

Rozengeur en maneschijn

Prins William en hertogin Kate lijken een stabiel, liefdevol huwelijk te hebben – iets wat niet over alle koninklijke koppels gezegd kan worden. Toch melden de Britse tabloids vaak genoeg dat niet alles rozengeur en maneschijn is bij de Cambridges. Vooral prins William is er meer dan eens van beschuldigd dat hij een scheve schaats zou hebben gereden, maar bewijs voor deze beweringen is nooit geleverd. Nu de geruchten wéér opduiken, wil een royal insider voor eens en altijd korte metten maken met deze roddels.

Onafscheidelijk

“Klinkklare onzin”, zegt een vriend van het stel over de geruchten tegen Daily Mail. “Ze hadden geen gelukkiger stel kunnen zijn. Er is niets tussen hen in te krijgen, zo hecht zijn ze, gewoonweg onafscheidelijk.”

Een andere bron van de krant sluit zich daarbij aan. “Ze brengen al hun tijd met elkaar door. Ze lunchen iedere dag samen, ’s avonds kijken ze samen televisie. Ze maken ook wel eens uitstapjes en spreken af met hun eigen vrienden, natuurlijk, maar ze brengen buitengewoon veel tijd met elkaar door en leiden een heel conventioneel leven als huwelijkspartners.”

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws