Dit zijn de favoriete restaurants van Meghan Markle

Hier schuift ze regelmatig aan om van een maaltijd te genieten.

We laten ons graag adviseren door (ex-)royals, of dat nu op het gebied van kleding, sieraden, skincare of vakantiebestemmingen is. Ook wat restaurants betreft kiezen ze alleen voor het neusje van de zalm. Iemand die vaak in restaurants te vinden is, is hertogin Meghan Markle. Dit zijn haar favoriete restaurants aan de West Coast en de East Coast.

Voor heerlijke hapjes

Meghan en Harry wonen al ruim twee jaar fulltime in Amerika, waar Meghan ook opgegroeid is. Ze weet van de hoed en de rand op het gebied van restaurants en heeft een aantal duidelijke favorieten. Ben je ooit van plan om een tour langs Los Angeles of New York City te doen, dan kunnen onderstaande restaurants dus zeker op de lijst met aanraders.

De oostkust

Hoewel de hertogin van Sussex geboren is in Los Angeles, heeft ze ook heel wat tijd in New York City doorgebracht. Ze heeft Harry meegenomen naar Melba’s (in Harlem) voor zijn eerste chicken and waffles. Ook is ze fan van Ladurée en The Crosby Bar (beide in SoHo), waar je terecht kunt voor een afternoon tea. Recentelijk is Locanda Verde toegevoegd aan de lijst met favorieten (in Tribeca), wat bij het hotel van Robert De Niro hoort. Daar heeft de hertogin onlangs nog steak gegeten met Harry.

De westkust

In het Westen van de Verenigde Staten, waar Harry en Meghan nu twee jaar wonen, heeft Meghan ook de nodige favorieten. Zo is ze fan van Lucky’s Steakhouse (in Montecito) vanwege – je raadt het al – de goede steak die ze daar hebben. Ook bezoeken Harry en Meghan de pizzabar Cecconi’s geregeld (in West Hollywood) en worden ze vaak gespot bij Sugarfish (in Koreatown) en Sushi Park (in West Hollywood) voor een hapje sushi. Tot slot is Meghan fan van Terroni, een Italiaans restaurant met locaties in Los Angeles en Toronto. Vooral hun hete chili’s kunnen de hertogin bekoren.

Bron: The List | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws