Zien: de favoriete hoedenmaker van Meghan Markle heeft nu ook hoofddeksels voor honden

De hoeden vallen niet alleen bij royals in de smaak!

Lees ook

De favoriete hoedenmakers van onder andere Meghan Markle, Kate Middleton en wijlen prinses Diana slaan de handen ineen voor het goede doel: honden met hoofddeksels.

Haute Dogs

Nu ze zich niet meer aan het royal kledingprotocol hoeft te houden, zullen we Meghan Markle waarschijnlijk niet snel meer met een hoedje of fascinator zien. Maar haar favoriete hoedenmakers uit haar koninklijke dagen, zoals Stephen Jones, Noel Stewart en Awon Golding, hoeven niet stil te zitten. De high end hoedenmakers werken nu samen voor het goede doel aan hoofddeksels voor de Haute Dogs-kalender.

Eh, de wat? Voor Haute Dogs ontwerpen de designers een hoedje voor een asielhond, ze zetten de viervoeter op de kiek met het hoofddeksel, maken er een kalender van en verkopen deze vervolgens voor het goede doel. “De kalender is een leuk project dat voldoening geeft. Afgelopen jaren hebben we meer dan 40.000 pond opgehaald voor hondenorganisaties wereldwijd”, legt hoedenmaker Awon Golding uit. Ook voor 2022 is er weer een kalender in de maak, ten behoeve van een asiel dat Griekse zwerfhonden opvangt. En zó ziet dat er dus uit.

Koninklijke hoedenmakers

Heel wat koninklijke hoedenmakers hebben zich aangesloten bij het initiatief. Bijvoorbeeld Lock & Co hatters, een label dat de hertogin van Cambridge graag draagt, en John Boyd, een merk dat zowel Kate als prinses Diana hebben gedragen. Dan mag je jezelf gerust van alle markten thuis noemen, als je zowel Koninklijke Hoogheden als straathonden van flatterende hoofddeksels mag voorzien!

Bron: People | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook