Dit zijn de favoriete vakantiebestemmingen van hertogin Meghan

Ze schreef er destijds heel enthousiast over op haar blog.

Al voordat hertogin Meghan iets met prins Harry kreeg, reisde ze heel de wereld rond. Van 2014 tot en met 2017 runde ze een lifestyle blog genaamd The Tig. Daarop plaatste ze regelmatig artikelen over haar verre reizen. Deze bestemmingen behoorden allemaal tot haar favorieten.

Een paar mooie jaren

Toen Meghans relatie met prins Harry in 2017 serieuze vormen aan begon te nemen, nam ze de beslissing om met The Tig te stoppen. “Wat begon als een passieproject, is uitgegroeid tot een geweldige gemeenschap vol inspiratie, steun, lol en vrolijkheid. Jullie hebben mijn dagen mooie gemaakt en heel veel plezier toegevoegd aan deze ervaring”, schreef ze in haar afscheidsbericht. Maar een echt vaarwel was het niet. Hoewel Meghan niets nieuws meer op de site plaatst, zijn haar reisavonturen nog steeds terug te vinden.

New York City

Meghan ontdekte de Big Apple toen ze daar opnames had voor de hitserie Suits. In februari 2016 schreef ze erover op haar blog, toen ze in The Bowery Hotel verbleef. “Mijn downtown: een beetje smoezelig, niet helemaal perfect, maar wel erg stijlvol en zo cool als ik zou willen dat ik was – we hebben het over de Lower East Side. Ik hou van die buurt, waar je in kunt verdwalen. Je vindt er ook altijd nieuwe hoekjes en plekjes, die interessant en intrigerend zijn.”

Parijs

In augustus 2014 wijdde Meghan op haar blog een artikel aan Parijs. “Oh, wat houd ik toch van de lichtstad. Ja, het is behoorlijk geromantiseerd dankzij de vele filmbeelden bij de Eiffeltoren en de Seine – van Before Sunrise tot Amélie en Breathless. Het eten, het accent, de je ne sais quoi van de vrouwen met hun chique uitstraling: ik zucht un petit peu terwijl ik dit typ”, aldus de hertogin. Ze verbleef in Hotel Grandes Ecoles, wat ze omschreef als “heel charmant en budgetvriendelijk”.

Malta

In maart 2015 was het de beurt aan Malta. “Toen ik werd gevraagd om naar Malta te reizen om het eiland te ontdekken én de plek te zien die door mijn oma wordt geprezen, zei ik zonder aarzelen ja”, schreef Meghan. “Een juweel van een eiland midden in de Middellandse Zee. Een droom voor eenieder die van cultuur en geschiedenis geniet met de prachtige zee op de achtergrond. Het eten en de wijn zijn er geweldig. Hoewel ik er niet in de zomer was, heb ik gehoord dat de stranden er ook geweldig zijn – wat betekent dat ik nog een keer terug moet.” De hertogin verbleef in Casa Ellul, een klein boetiekhotel dat volgens haar precies groot genoeg was. “Denk aan een combinatie tussen Calvin Klein en Game of Thrones: een chique interieur met een kasteelgevoel.”

Botswana

Last, maar zeker not least: Botswana. Op hun derde date reisden Meghan en Harry samen naar dit Zuid-Afrikaanse land. Ze verbleven daar bij Meno a Kwena, een kamp in de buurt van het Makgadikgadi Pans National Park. “We kampeerden samen onder de sterren. We waren echt met z’n tweeën, wat cruciaal was om elkaar goed te leren kennen”, zei Harry daar destijds over in een interview. Het beviel goed, want een jaar later reisde het stel weer af naar het land om daar Meghans 36e verjaardag te vieren. Volgens de hertogin heb je niet veel nodig om je daar te vermaken. “Wanneer we naar Botswana gaan, neem we een backpack en een tent mee. Het is niet veel, maar dat is hoe we het ’t leukst vinden.” Aanrader dus!

Bron: Town and Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws