Aanwijzingen: gaat Meghan binnenkort een tell-all boek schrijven?

Het boek zou als een bom inslaan bij de koninklijke familie.

Er wordt steeds meer gespeculeerd over het volgende project van de Duchess of Sussex, Meghan Markle. Het zou gaan om het schrijven van een tell-all boek, wat ongetwijfeld schokkende details over het Britse koningshuis zou kunnen onthullen. 

Koninklijke ervaringen delen

In het uitgebreide interview met The Cut, gaf hertogin Meghan een aantal hints over het schrijven van een boek. Als we de bronnen moeten geloven, is het ‘only a matter of time‘ voordat Meghan haar eigen koninklijke ervaringen deelt met de buitenwereld. Volgens deze bronnen zou dit met name te maken hebben om op deze manier het Amerikaanse publiek geïnteresseerd te houden in haar post-koninklijke leven.

Dagboek

Meghan vertelde in het interview dat ze tijdens hun terugkeer naar Engeland voor het platinajubileum van koningin Elizabeth haar dagboek terugvond in Frogmore Cottage. Ze vertelde: “Ik opende de lade en was verbaasd. Was dit wat ik in mijn dagboek schreef?” Volgens een bron schreef Meghan al haar ervaringen in haar tijd als werkende royal op in haar dagboek, ‘good and bad’.

“Ze schreef het allemaal in haar dagboek als een soort verzekering. Het zou inslaan als een bom als het ooit het daglicht ziet”, aldus de bron. Margaret Holder, auteur van ‘Diana: The Caring Princess‘ vertelde aan Mail Online: “Ze had genoeg tijd in de koninklijke kringen om heel wat geheimen te ontdekken. Geheimen die misschien al decennialang worden verzwegen. Ze zouden veel schaamte en hartzeer voor de Queen en haar familie kunnen veroorzaken, maar het zou Meghan een fortuin opleveren.”

Praten

De Duchess liet aan The Cut weten dat ze nog steeds ‘aan het herstellen was’ van haar ervaringen bij The Firm, maar dat ze ‘verheugd was om te praten’. “Ik heb nooit iets moeten ondertekenen dat mij tegenhoudt om erover te praten”, vertelde Meghan. “Ik kan over al mijn ervaringen praten en zelf de keuze maken om dit niet te doen.”

Gaan we binnenkort dan toch een boek zien waarin Meghan al haar ervaringen onthuld? Wij zijn benieuwd!

Bron: Honey Nine, HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws