Even voorstellen: dit is de man van Eva Longoria

Inmiddels zijn ze al jaren gelukkig, maar bijna hadden Eva Longoria en haar hubby de liefde misgelopen.

De Amerikaanse actrice Eva Longoria heeft door de jaren heen een indrukwekkend cv opgebouwd. Zo verscheen ze in 1999 in een video van Ricky Martin, brak ze over de hele wereld door als Gabrielle Solis in Desperate Housewives, en heeft ze inmiddels ook een hoop ervaring opgedaan als producent en regisseur. Behind the scenes van al deze glitter en glamour is Eva inmiddels al een aantal jaren gelukkig getrouwd en heeft ze een kindje met haar man. We stellen hem even aan je voor.

Lange carrière

Al in 1999 maakte Eva Longoria dus voor het eerst haar opwachting in de spotlights. De toen pas 24-jarige actrice kwam namelijk voorbij in de video voor Ricky Martins hitje Shake your Bon-bon. Niet lang hierna was ze een figurant in de razend populaire serie Bevery Hills, 90210 en haar eerste terugkerende tv-rol kwam in 2001. Toen was ze namelijk te zien in de soap The Young and the Restless.

Twee huwelijken

Ondertussen trouwde de actrice met acteur Tyler Christopher, die toen in de serie General Hospital speelde. Hun huwelijk hield echter geen stand, en in 2004 ging het paar uit elkaar. In november 2004 leerde Eva Longoria basketballer Tony Parker kennen en eind 2006 verloofden zij zich. Maar in november 2010 volgt een rommelige scheiding, waarbij Longoria uit de doeken deed dat Parker er nogal wat contacten met een andere vrouw op nahield. Pijnlijk!

Drie keer scheepsrecht

Hierna blijft het een poosje stil op liefdesvlak voor de prachtige actrice, tót zij door een vriend op een blind date wordt gestuurd. Van het een komt het ander, en in mei 2016 stapt de actrice in het huwelijksbootje met de man waarmee ze anno nu nog helemaal gelukkig is.

En die blind date? Die was bijna niet doorgegaan, vertelde ze in gesprek met Conan o’Brien. Haar date wist eigenlijk niet wie zij nu precies was, en had in eerste instantie de uitnodiging voor een date afgeslagen. Hij was namelijk veel te druk voor zo’n willekeurige blind date.

Happy in love

Wie is dan die man met wie de actrice nu haar leven deelt? Tussen alle zonnige kiekjes op haar Instagram zien we mister Longoria maar weinig terug. Even graven levert dan toch nog enkele kiekjes op. We stellen je voor aan José Antonio ‘Pepe’ Bastón Patiño: een Mexicaanse zakenman en mediamagnaat. Toen de twee elkaar leerden kennen was hij directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Latijns-Amerika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Longoria is in interviews altijd lyrisch over haar relatie met Bastón. “Het voelde als een cliché met zo’n engelenkoortje en hij die me toestraalde en er was meteen een klik”, blikte ze in gesprek met People terug op het begin van hun relatie.

eva longoria
Stylish stel: Eva Longoria en haar echtgenoot in Cannes 2022. (Beeld: Brunopress)

In december 2017 kwam het nieuws dat Longoria en Bastón hun eerste kindje samen verwachtten, en in 2018 zag de kleine Santiago ‘Santi’ Enrique Bastón het levenslicht. De spruit zien we inmiddels regelmatig voorbijkomen in kiekjes op het Instagram-account van de actrice. Van gezellig koken met mama, tot reisjes over de hele wereld: de kleine heeft duidelijk geluk met een moeder als Longoria.

Gelukkig is het uiteindelijk dus toch helemaal goed gekomen na die bijna-niet-date!

Bron: People, Oprah Daily, Conan, Daily Mail | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws