Deze royal doet mee aan The Masked Singer

Geboren met een gouden lepel, maar ook met een gouden keeltje?

Hoe heerlijk moet het zijn om als koninklijk figuur even he-le-maal anoniem op het podium te kunnen staan? The Masked Singer is een daverend succes in heel Europa, en het was een kwestie van tijd voordat een royal zich in een van de pakken zou hullen. Noorwegen heeft de primeur!

Ontmaskerd

Het giswerk is weer begonnen. Sinds afgelopen weekend kunnen we hier in Nederland weer genieten van een nieuw seizoen van The Masked Singer. Welke BN’ers laten hun gezang (of geblèr, laten we eerlijk zijn) horen in een spectaculaire vermomming? In Noorwegen zijn ze al wat langer bezig met de onthullingen en werd nu ook de very first royal ontmaskerd. Wie hebben we daar?

Een royal op het podium

Maud Behn, een dochter van prinses Märtha Louise en kleindochter van koning Harald, bleek zich afleveringen lang te hebben gehuld in een dandy-pak. “Het was zenuwslopend en geweldig!”, schrijft de 19-jarige Maud op Instagram. “Het tofste dat ik ooit heb meegemaakt! Ik was zo bang maar ik ben zo trots op mezelf.” Ook moeder Märtha is apetrots op haar oudste kind. “Gefeliciteerd met je briljante debuut als zangeres. Zo trots op jou en al je talenten,” schrijft de prinses.

Nu maar afwachten of hier in Nederland nog een Oranje verscholen zit achter een van de majestueuze maskers. De prinsessen zullen er wel niet aan beginnen, maar wie weet is hun nichtje, gravin Eloise, er wel voor te strikken?

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress (ITV The Masked Singer)

Laatste nieuws