Prinses Charlene in prachtig plissé

De tijd voor kerstgroen is weer aangebroken!

Monaco begint al in kerstsferen te raken, met cadeautjes voor het goede doel en een prinses in het kerstboomgroen!

Kerstcadeaus

In Monaco is het vandaag nog zonnig en 21 graden (jaloers!), maar toch beginnen ook daar de kerstkriebels al. Prins Albert en prinses Charlene deelden woensdagmiddag alvast kerstcadeaus uit bij het hoofdkwartier van het Rode Kruis, aan mensen die zo’n extraatje goed kunnen gebruiken.

Beeld: BrunoPress

Brave jurk, stoere hak

Het rood van het Rode Kruis vulde de prinses mooi aan met een kerstgroene japon. De classy wollen jurk van Charlene is van Akris (prijskaartje: €2.250). Het brave kleedje combineerde la princesse met kniehoge leren laarzen van Jimmy Choo om de balans te bewaren.

Beeld: BrunoPress

Camille Gottlieb, de dochter van prinses Stéphanie, was ook van de partij als voorzitter van de jongerenorganisatie van het Rode Kruis.

Begroet met een bisou van ome Albert. Beeld: BrunoPress

Ligt het aan ons of lijkt Charlene te hopen dat ze gewoon een handje kan schudden met haar nichtje?

Feestweekend

Monaco maakt zich naast Kerstmis ook op voor een ander feest. Aanstaande zaterdag, op 19 november, viert het ministaatje zijn Nationale Feestdag. Door corona en door de lange afwezigheid van prinses Charlene werd er twee jaar lang niet groots gefeest, maar nu kunnen de Grimaldi’s het weer als vanouds aanpakken. Wij houden de meest modebewuste royals dit weekend goed in de gaten!

Bron: UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws