Wills en Kate delen romantische behind the scenes-kiekjes uit Boston

De liefde spat ervanaf!

We hebben inmiddels al een hoop geschreven over het koninklijke bezoek van William en Kate aan de Amerikaanse stad Boston. Van liefdadigheid tot gifgroene gala-outfits: met de Waleses was er in Boston genoeg te beleven. Nu deelt het stel nog een stel verlate portie foto’s van hun bezoekje, waarmee zij hun status als power couple nog maar weer eens bevestigen.

Bezoekje aan Boston

Slechts een paar dagen waren de Waleses in Boston, maar met zo’n 2 à 3 outfits van Catherine per dag, konden royal fashion lovers hun hart ophalen aan alle foto’s van de prinses. Van vintage Chanel-jasje,  tot winterse wollen mantel: Kate bleek stijlvast as ever en zorgde weer voor een hoop kledingkast envy.

Earthshot Prize

Als mede-oprichter van het initiatief, waren prins William en zijn Catherine natuurlijk van de partij bij de Earthshot Awards afgelopen vrijdag. We hebben allemaal gezien hoe Kate straalde in die prachtige (gehuurde, en daarmee eco-friendly) jurk van Solace London met matchende choker met smaragden en diamanten.

En okee, als we heel eerlijk zijn: we hebben ook ont-zet-tend gelachen om alle creatievelingen die de jurk als ‘green screen‘ gebruikten om van alles op te projecteren.

Romantische kiekjes

Na hun terugkeer in Engeland hadden de Waleses direct een druk weekend. Zo maakten zij onder andere hun opwachting op de school van hun kroost. Er blijkt nu toch nog even tijd voor een korte terugblik op hun verblijf in Boston.

Via hun sociale media-kanalen deelden de Prince and Princess of Wales namelijk een reeks kiekjes die regelrecht romantisch te noemen zijn. Koninklijk, elegant, vol liefde en waardering voor elkaar: het is duidelijk Wills en Kate gek op elkaar zijn. De gemiddelde royal kerstfilm kan nog een puntje zuigen aan deze reeks plaatjes!

Wij vragen ons dan toch weer af: zouden de foto’s bewust in zwart-wit geüpload om verdere creatieve uitspattingen te voorkomen? Ach, hoe dan ook hebben we met deze behind the scenes-kiekjes niets te klagen.

Bron: Instagram @Princeandprincessofwales | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws